Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • 👫 Bestel tot wel 25% korting met je vrienden
  • 🎁 Direct gratis afhalen in Venlo
  • 📫 Voor 23:59 uur besteld = Morgen in huis NL & BE*
  • 🎭 Grootste online assortiment verkleed & feestartikelen van NL

De gekste carnaval kostuums voor 2017

  • , door Martijn
  • 1 min lezen

De gekste carnaval kostuums voor 2017 Aankomend weekend is het eindelijk weer zover: Carnaval! Natuurlijk begint voor veel mensen carnaval al veel eerder, zeker als men in een carnavalsvereniging zit. Deze feestdagen worden gekenmerkt door gezelligheid, drankjes en natuurlijk een spectaculaire outfit! Maar wat zijn nou de raarste kostuums die wij de afgelopen jaren hebben gezien? Lees dit artikel en je komt erachter, misschien doe je nog wel wat inspiratie op.

De gedragen door Kostuums


De naam verklapt het al, bij gedragen door kostuums lijkt het alsof je wordt gedragen door een kabouter, dier of iets anders. Als doorgewinterde carnavaller heb je dit kostuum de afgelopen jaren waarschijnlijk steeds vaker gezien. Toch zijn er elk jaar weer nieuwe varianten waardoor het een originele outfit blijft!



Verkleed als ehh geslachtsdeel!
Het piemel pak, ja wat moeten we hier over zeggen. Was het eerst een enkeling die hiermee over straat ging, tegenwoordig zijn er hele groepen verkleed als mannelijke geslachtsdelen. Je valt in ieder geval wel lekker op!
Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen die een naaktpak aan hebben. Je moet even twee keer kijken om er zeker van te zijn dat deze dame of heer geen koud vat in het winterse weer.
 

Dikmaak kostuums

 Houd je er niet van als je geen dansruimte hebt en als mensen de hele tijd langs je schuren in de kroeg? Dan is een dikmaak kostuum de oplossing voor jou! Met een laagje lucht of pak om je heen zullen mensen nooit meer direct tegen je op kunnen lopen. Daarnaast is het ook een fijn warm kostuum en top voor lange kroegentochten op carnavalsdagen. 

Gender in de blender
Mannen verkleed als vrouwen en vrouwen verkleed als mannen. Soms zijn de outfits zo goed in elkaar gezet dat het even duurt voordat je door hebt of je met een man of vrouw aan het praten bent. Heb je je altijd al eens willen opmaken als een drag queen, dan is carnaval 2017 daar de uitgelegen kans voor.


Kom jij dit jaar unieke en gekke carnaval outfits tegen? We zien ze graag! 

 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.