e-Carnavalskleding

De gekste carnaval kostuums voor 2017

Door:Martijn
De gekste carnaval kostuums voor 2017

De gedragen door Kostuums
De naam verklapt het al, bij gedragen door kostuums lijkt het alsof je wordt gedragen door een kabouter, dier of iets anders. Als doorgewinterde carnavaller heb je dit kostuum de afgelopen jaren waarschijnlijk steeds vaker gezien. Toch zijn er elk jaar weer nieuwe varianten waardoor het een originele outfit blijft!Verkleed als ehh geslachtdeel!
Het piemel pak, ja wat moeten we hier over zeggen. Was het eerst een enkeling die hiermee over straat ging, tegenwoordig zijn er hele groepen verkleed als mannelijke geslachtdelen. Je valt in ieder geval wel lekker op!
Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen die een naaktpak aan hebben. Je moet even twee keer kijken om er zeker van te zijn dat deze dame of heer geen koud vat in het winterse weer.

Dikmaak kostuums
Houd je er niet van als je geen dansruimte hebt en als mensen de hele tijd langs je schuren in de kroeg? Dan is een dikmaak kostuum de oplossing voor jou! Met een laagje lucht of pak om je heen zullen mensen nooit meer direct tegen je op kunnen lopen. Daarnaast is het ook een fijn warm kostuum en top voor lange kroegentochten op carnavalsdagen. 

Gender in de blender
Mannen verkleed als vrouwen en vrouwen verkleed als mannen. Soms zijn de outfits zo goed in elkaar gezet dat het even duurt voordat je door hebt of je met een man of vrouw aan het praten bent. Heb je je altijd al eens willen opmaken als een drag queen, dan is carnaval 2017 daar de uitgelegen kans voor.


Kom jij dit jaar unieke en gekke carnaval outfits tegen? We zien ze graag! 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Deze website maakt gebruik van cookies Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Chat