Astronautenpak een echte Bestseller!

Top categorieën Alles tonen
Filter
Ruimte robot pak kind
Sale

Ruimte robot pak kind

€30,00 €24,95
Ruimtevaart pak Teddo
Sale

Ruimtevaart pak Teddo

€35,00 €29,15

Leuke astronautenpakken voor volwassenen

Het astronautenpak voor volwassenen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze astronauten kostuums zijn gemaakt van een hoogwaardige stof. Maak uw astronautenpak compleet met een astronautenhelm. Zo kunt u als een echte astronaut de ruimte in. Ook astronauten kostuums voor kinderen zitten bij ons in de collectie. Dit zijn echt super vette carnavalspakken. Deze astronautenpakken zijn mooi afgewerkt en verkrijgbaar in het bekende wit en als oranje astronauten overall.

Prachtige astronautenpakken voor de echter carnavals pionier

Onze astronautenpakken zijn nagemaakt van het origineel. Daardoor lijken deze astronautenpakken net echt. Omdat de astronauten kostuum gemaakt zijn van dikke stoffen om daarmee zoveel mogelijk op de echte astronautenpakken te lijken zijn ze ook nog eens lekker warm met carnaval. Astronautenpakken zijn er in alle maten, dus voor kinderen en volwassenen en mannen en vrouwen. Het is dus goed mogelijk om als astronautengezin op pad te gaan met carnaval. Bij een astronautenpak hoort natuurlijk ook een astronautenhelm. Welnu, die astronautenhelmen zijn er ook in volwassen maten en in kindermaten. Net echt overigens zo'n astronautenhelm in de vorm van een vissenkom bij jouw toch als super vette astronautenpak.

Speciaal voor astronauten die graag in de zevende hemel zijn

Alsof een gewoon astronautenpak al niet maf genoeg is, vind je op deze feestkleding site nu ook wulpse astronauten jurkjes aan. Deze sexy astronautenjurkjes zijn er speciaal voor dames die ook op grote hoogte hun vrouwelijk charmes niet willen verhullen. Zeker weten dat er veel belangstellenden zijn die met jou de raket willen delen als je deze sexy astronautenjurk draagt. Realiseer je wel dat je je in het luchtledig begeeft. Het kan lastig worden om alles onder controle te houden in zo'n enge raket. Misschien is het toch veiliger om een degelijk astronautenpak te kiezen.