Mooi kanten masker nodig voor een bal masque

[]
Producten filteren
34 ProductenPagina 2 van 2
Populair in deze categorie

Binnenkort een verkleedfeest en op zoek naar leuke kanten maskers voor een soort bal masque? Tja, het kan niet anders maar dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 150 verschillende kanten maskers, speciaal voor jouw unieke feestkostuum.

Kanten maskers zijn hot

Op televisie zie je het vaker in series, mensen die kanten maskers dragen tijdens een feest. Vaak wordt dit gekoppeld aan de erotische feesten maar niets is minder waar. In de huidige tijd zie je steeds meer themafeesten. Op momenten bij jubilea voor verjaardagen, bruiloften of andere mooie momenten wordt er een groot feest gegeven. De organisatie bepaalt dan het thema en iedere genodigde dient zich hier strikt aan te houden, zo ook voor het kanten masker.

Wat is de oorsprong?

Dat is een hele goede vraag. Door her en der informatie in te winnen blijkt het volgende. In de historie komt het kanten masker eigenlijk vanuit het Venetiaanse tijdperk. Voor de elite; genodigde gasten met vaak rijkdom, was het een pre om bij deze feesten een masker te dragen. De regel eigelijk simpel om te bepalen hoe groot het rijkdom is. Des te minder kant, des groter het rijkdom.

In de huidige tijd is dit eigenlijk een gekke manier en zie je dit nauwelijks meer terug. Feestgangers pronken niet met rijkdom, maar willen juist een top avond. Rijkdom is eigenlijk al door aanwezig te zijn, vrienden om je heen en de grootste lol te hebben. Zo'n kanten masker is eigenlijk een completering van het kostuum in plaats van het aantonen van rijkdom.

Service van e-Carnavalskleding.nl

Ben je op zoek naar een kanten masker en heb je een keuze kunnen maken? Bestel het dan voor 17 uur zodat je morgen al kunt shinen. Heb je vragen over het kanten masker of bijvoorbeelde bijpassende kanten handschoenen? Stel gerust alle vragen via de chat, e-mail, whatsapp of natuurlijk telefoon. Al uw vragen omtrent feestartikelen en andere affiniteiten worden beantwoord. Dus wees gerust en kijk rustig rond zodat u de juiste keuze maakt voor uw kanten masker!