Jaren 50 rokken voor jong en oud!

[]
Producten filteren
33 ProductenPagina 2 van 2
Populair in deze categorie

Je hebt een jaren 50 thema feest en bent op zoek naar een jaren 50 rok? We hebben super veel keuze voor onze klanten. Zo hebben we voor zowel de kinderen als de volwassenen genoeg keuze, qua materiaal van het rok, de lengte en nog vele andere mogelijkheden zoals bedrukking. 

Leuke verschillende soorten rokken

Zoek jij een jaren 50 rok in de rock 'n roll sferen? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben leuke rokken voor de dames waarbij als ze zich op de dansvloer begeven zich flink los kunnen laten gaan. De jaren 50 rok zal dan een leuk effect meegeven omdat deze wat langer zijn en flink zullen bewegen. We hebben ook voor de meiden leuke jaren 50 rokken. Sommige van deze hebben ook polka dots. Dit was in de jaren 50 een enorme trend en je ziet het dan ook vaak terug komen bij de jaren 50 kleding. Dus wil je graag met je kleine dochter er samen leuk uit zien omdat je naar een feestje gaat van de jaren 50 of vindt je het leuk om met de carnaval eruit te zien in dit thema? Dan kunnen jullie er allebei het zelfde uitzien in dezelfde jaren 50 jurk. 

Accessoires bij jaren 50 thema

Als je in de zomer naar een leuk feestje gaat dan is het natuurlijk super leuk dat je een jaren 50 rok aan hebt. Maar de accessoires maken jou dan nog net iets leuker dan de dame naast jou. Zo hebben we leuke jaren 50 brillen (ook weer met de polka dots). Waardoor jij van het zonnetje kunt genieten zoals de dat in de jaren 50 ook deden. Heb je zelf niet zo'n mooie haren of krijg je ze maar niet in de jaren 50 stijl? Maak je maar geen zorgen. We hebben super chique jaren 50 pruiken waardoor jij als een volwaardig jarig 50 madame eruit zult zien. Dus voor jaren 50 rok of andere leuke artikelen bent u hier aan het juiste adres.