Leuke Blues brothers brillen voor jaren 80 feesten

[]
Producten filteren16 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Mocht je enigszins anoniem door het leven willen gaan dan is een blues brothers bril een geschikt item. Deze bril meestal in zwart montuur met donkere glazen zorgt ervoor dat niet iedereen je in de ogen kan kijken. Ideaal als je graag een keer niet gezien wilt worden. Verder zijn deze blues brothers brillen ook erg in trek tijdens carnaval en halloween.

Wie zijn de Blues Brothers eigenlijk?

Ben jij ook benieuwd wie eigenlijk de blues brothers zijn voordat je een goede imitatie kunt opvoeren. De Blues Brothers zijn een populaire band uit amerika. Dit duo verzorgde in de jaren 80 menig optreden waarbij het hele publiek uit z'n dak ging. Zoals de naam al doet vermoeden ging het om blues muziek met een tintje rock en roll. Later na is dit duo zelfs verfilmd. Zie jij je al op het podium staan met een blues brothers bril op en wellicht een mooie zwarte blues brothers hoed? Dan ben jij de geschikte persoon om een optreden te verzorgen. Heb je in de kast nog een zwart rock kostuum of gewoon een net pak liggen. Dan ben je al helemaal aangekleed voor het optreden. Alleen nog een goedkope blues brothers bril bestellen en je bent er helemaal laar voor. Althans als je een beetje kunt zingen. Dit is natuurlijk niet weggelegd voor iedereen. 


Goedkope blues brothers brillen kopen

Ben je er helemaal uit en wil je als blues brothers verkleed gaan dan is een mooie blues brothers bril een must have. Daarom hebben wij verschillende soorten in de collectie zitten. De traditionele blues brothers brillen zijn gemaakt met een zwart montuur en donkere glazen. Tegenwoordig is dit model ook gemaakt in felle kleuren zoals groen geel en roze. Dit geeft net een iets andere draai aan het optreden. Al heeft onze voorkeur toch echt wel een zwarte blues brothers bril. Dan is direct iedereen in de goede stemming. Wil je voor een grote groep een blues brothers bril kopen dan kun je altijd een leuke korting ontvangen. Het is super om te zien dat een hele zaal verkleed is met een blues brothers op.