Mooie tijger handschoenen voor jong en oud!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Luipaard set 4-delig
-17%
Luipaard set 4-delig
Op voorraad
€6,05€5,00
Schmink sjabloon panter zebra camouflage
-27%

Ben je op zoek naar tijger handschoenen dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten op onze website staan waardoor er een ruime keuze is voor jou. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zie het laatste kopje van deze tekst.

 

Mooie tijger handschoenen voor dames

We hebben verschillende soorten tijger handschoenen, zo ook voor dames. We zullen een set even een korten toelichting geven. Deze mooie tijger handschoenen hebben een tijger print op de hand staan van de handschoen. Deze handschoen loopt tot over de elleboog en is van twee verschillende materialen. De ene is stof waar de print op staat en de ander is een zwarte kleur stof. Hier zitten aan de onderzijde ook mooie slierten in het zwart voor een speciaal effect. Het grappige van deze tijger hanschoen is dat niet je hele hand in een handschoen zit. Je vingers zijn gewoon vrij. Je denkt dan misschien hoe blijft de tijger handschoen dan in godsnaam zitten? Nou doormiddel van een elastiek dat om te middelvinger zit blijft deze mooi op z'n plek zitten. Naast deze tijger handschoenen hebben we natuurlijk ook complete tijgerpakken. Deze hebben we voor de dames, heren en zelfs voor kinderen. Zo kun je met het hele gezin verkleed als tijger gaan. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over een product of over de status van uw bestelling? Neem dan even contact met ons op we zij op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 aanwezig. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bellen? Dan kun u ons altijd een mailtje sturen naar [email protected]. U kunt ook uw vraag stellen via de whatsapp of de live chat bij ons op we website. We zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Voor vragen over de tijger handschoenen of andere feestartikelen zijn wij er voor u.