Stierenvechter kostuums voor de Spaanse matador feesten!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren6 ProductenPagina 1 van 1

Ben je op zoek naar een stierenvechter kostuum? Dan hebben wij leuke kostuums voor jou! Deze bekende Spaanse traditie is ook altijd zeer in trek tijdens de carnaval. Het gaat dan voornamelijk om een matador pak. Dit is een andere benaming voor een stierenvechter. 

 

Stierenvechter kostuum voor hem en haar

We hebben mooie stierenvechter kostuums voor beide geslachten. De meeste stierenvechters zijn heren maar er zijn natuurlijk ook dames. Voor de dames hebben we mooie sexy jurken. Hiermee worden de stieren zeker gek gedreven, de rode aspecten op de de rok zullen de stieren ook aardig dol maken! Voor de heren hebben we ook mooie kostuums. Zo hebben we zelfs een zombie stierenvechter kostuum. Deze is tijdens de Halloween ook een super hot item. En je kunt het ook nog eens aan tijdens de carnaval! De meeste stierenvechter kostuums zijn in verschillende maten te verkrijgen. Hierdoor zou je met een vriendengroep allemaal als het zelfde verkleed kunnen gaan. Als je een grote bestelling plaatst kom je misschien in aanmerking voor de aantrekkelijke groepskorting. Je krijgt al gratis verzending vanaf een orderwaarde van €75,-. 

 

Bijkomende Spaanse artikelen

Heb je wellicht een Spaans thema feest? Dan kunnen we naast de stierenvechter kostuum ook nog andere toffe items aanbieden die met dit thema te maken hebben. Zo hebben we een Spaanse vlag wat leuk als wanddecoratie kan zijn. Maar ook een stieren kostuum behoort tot de mogelijkheden. Als je alleen een stieren masker wilt hebben dan is dat ook mogelijk. Hierin hebben verschillende mogelijkheden dus keuze genoeg voor iedereen. Of ga je alleen voor een matador hoed? Dat kan natuurlijk ook dan hoef je je niet in een heel kostuum te heven en zullen ze toch zien dat je in het Spaans thema verkleed bent. Dus zoek je een stierenvechter kostuum of heb je er vragen over dan kun je ze altijd stellen aan onze klantenservice.