Lieveheersbeestje rokjes voor verkleedfeesten

[]
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar een lieveheersbeestje rokje voor een feestje of wellicht de carnaval? Dan hebben wij enkele verschillende keuzes voor onze klanten. Zo hebben we een super leuke variant die ook als tutu kan worden aangezien. Dit rode lieveheersbeestje rokje is voorzien van zwarte stippen. De sluitband aan de bovenkant is ook in het zwart. Dit populaire lieveheersbeestje rokje is altijd in trek bij musicals of dansgroepen. Maar ook tijdens de carnaval bij de meiden die er als een leuk lievenheersbeestje uit zien zijn dit super leuke rokjes.

Lieveheersbeestjes rokje sets

Bent u op zoek naar een leuk lieveheersbeestje rok maar ook naar andere spullen in dit thema? Dan hebben we leuke sets in ons assortiment. Zo hebben we voor de kinderen verschillende soorten sets. We zullen deze even kort uitlichten. De eerste set staat voor een scherpe prijs van €15,50 bij ons op de website. Hier krijgt u een set vleugels een rokje en een diadeem voor. De diadeem is een rode band met twee voelsprieten erop. Het rokje is rood van stof en heeft zwarte stippen onder aan de band zitten voor een leuk effect. Deze zwarten stippen zitten ook op de vleugels als zijn deze nog iets mooie afgewerkt met gele randen er omheen. In de andere set zitten dezelfde items alleen zien deze er iets anders uit in de afwerking. Zo heeft de hoofdband een rode strik en rode voelsprieten. De vleugels zijn doorzichtig en bevatten meer zwarte stippen. En op de tutu zit ook een klein strikje aan de voorzijde. Dus voor lieveheerstbeestje rokje kunt u alle kanten uit bij ons!

Bijkomende losse artikelen

Heeft u bijvoorbeeld al lieveheersbeestje vleugels maar zoekt u nog leuke lieveheerstbeestje panty's? Dan hebben wij nog genoeg andere leuke lieveheersbeestjes items zoals een bril en lieveheersbeestje muts. Dus u kunt hier terecht van lieveheersbeestje rokjes tot en met vleugels.