Lieveheersbeestje brillen voor jong en oud

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Lieveheersbeestjes bril
Lieveheersbeestjes bril
Op voorraad
€6,50

Leuke lieveheersbeestje bril voor iedereen! Ben je op zoek naar een lieveheersbeestje bril? Dan hebben wij een super leuk item bij ons op de website staan die zeker aan jou eisen zal voldoen.

Productinformatie Lievenheersbeestje bril

Deze mooie bril is voorzien van een rood montuur. Op dit montuur zitten de bekende zwarte stippen die ook op een lieveheerstbeestje zitten. Hierdoor kun je herleiden hoe oud deze gevleugelde vriend is. Natuurlijk geldt dit niet voor de bril die je op hebt. De glazen zijn donker, dus je kunt deze perfect op in de zomer. Er zitten ook leuke voelsprieten aanvast. Dit geeft een extra effect waardoor de mensen meteen een lieveheersbeestje zullen herkennen. Je hoeft dan nog niets eens de kleding te dragen aan je lieveheersbeestje bril zullen ze meteen zien wat je bent!

Leuke andere lieveheersbeestje items

Naast de super leuke lieveheerstbeestje bril hebben we in deze categorie ook nog andere items. Wat dacht je van mooie lieveheersbeestje vleugels? Of een een lieveheersbeestje rokje gecombineerd met een lieveheersbeertje panty? Heb je al deze artikelen al en ben je alleen nog maar op zoek naar een lieveheerstbeestje diadeem? Geen enkel probleem ook hierin hebben wij genoeg keuze!

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over onze artikelen? Stel ze ons dan gerust. U kunt met ons in contact komen op drie manieren. U kunt ons een mailtje sturen naar [email protected]. Tegenwoordig kunt u ons ook bereiken via de whatsapp. Een berichtje sturen vanuit een ligstoel via uw telefoon is dus zo gepiept. We zullen u zo snel mogelijk antwoord geven op uw vraag. Maar zoals het gezegde luidt; een beller is sneller. Geldt dat ook hier. Ons telefoon nummer is +31(0) 77 8200 208. Wij zijn op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn we tot 12.30 telefonische aanwezig. Dus voor vragen over lieveheersbeestje bril of andere artikelen zijn wij er voor u.