Intro feestkleding en carnavalskleding

  • , door Martijn
  • 1 min lezen
bierfest-beierse-lederhose-met-blouse

Sinds 1 april introduceert e-carnavalskleding.nl deze nieuwe BLOG. Wij vinden het buitengewoon belangrijk dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen informeren over onze dienstverlening. Als een van de grootste online feestwinkels zijn wij dat aan onze gewaardeerde klanten verplicht vinden wij.

In deze BLOG zullen wij u uitvoerig informeren over nieuwe producten en diensten die uw feestje nog geslaagder zullen maken. Onze uitgebreide collectie feest- en carnavalskleding wordt voortdurend vernieuwd. Wij doen er alles aan om de origineelste feestkostuums en talrijke partyaccessoires aan te kunnen bieden. Dat is echter niet alles. Wij streven ook naar een zo laag mogelijke prijs voor uw verkleedpartij. Dienstverlening staat hoog in ons vaandel. In tegenstelling tot veel andere on-line feestwinkels zijn wij tijdens werkdagen altijd bereikbaar per telefoon, e-mail of schat. Dat doen we niet met ongeïnteresseerde callcenter medewerkers, maar met een bevlogen team van adviseurs die graag bereid zijn om u  te ondersteunen bij uw feestkostuum en bijbehorende grappige feest-accessoires.

Wij wensen u veel plezier bij het grasduinen op onze site. Het moet gek lopen wil er geen geschikt feestpakje te vinden zijn. Heeft u twijfel over de juiste keuze, bel ons dan gerust. wij adviseren u graag.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.