Het is tijd voor de carnavalsoutfit van 2018!

  • , door Maurice
  • 2 min lezen

De start van carnavals is natuurlijk al geweest op de 11e van de 11e, oftewel op 11 november. Toch is voor veel mensen, van boven de rivieren, carnaval vooral de paar dagen in februari. Veel carnavalsverenigingen zijn al maanden druk bezig met het bouwen van hun praalwagen. En veel groepen zijn al druk bezig met het bedenken van hun carnavalsoutfit voor 2018, wat ga jij aantrekken?

Het carnavalskostuum of toch de zelf bedachte carnavalsoutfit?


De vraag die veel mensen zich elk jaar stellen is, ga ik voor een zelf bedacht idee of koop ik een kantenklare outfit. Het volledige kostuum in één kopen heeft veel voordelen, je bent er namelijk minder tijd aan kwijt en je hoeft het kostuum niet zelf in elkaar te zetten! Ook bij een zelf samengestelde outfit hoef je niet per se veel tijd kwijt te zijn. Door te mixen en matchen van bestaande kostuum onderdelen kun je binnen de kortste keren een hele originele carnavalsoutfit creëren.


De toppers voor Carnaval 2018


Wil je dit jaar een opvallende carnavalsoutfit, eentje die je nog nooit hebt gezien bij je vriendengroep? Waar je dan ook carnaval gaat vieren, de toppers van e-Carnavalskleding zijn een combinatie van unieke pakken en populaire carnavalskleding. Alleen al te beginnen met de hilarische gedragen door kostuums, waardoor het lijkt alsof je op een struisvogel of dino zit. Niet de meest ruimte vriendelijke outfit, waardoor het voor kan komen dat je helaas eventjes vastzit op je plek in de kroeg. Het loont om in deze carnavalsoutfit even uit te zoeken hoe je precies, zo snel mogelijk, naar de wc kan.

Daarnaast zijn onze dikmaak kostuums ook altijd een hit én handig. In de toch vaak koude februari maand is het voordelig om een pak aan te hebben dat een extra laagje warmte heeft. Met een dikmaak kostuum hoef je dan ook niet snel bang te zijn om het koud te hebben. En dat is fijn als je een paar dagen lang van kroeg naar kroeg trekt met je carnavalspak aan!

Bang voor de kou? Had je het vorig jaar tijdens carnaval toch wel echt ijskoud? Bouw dan dit jaar je kleding op in laagjes. Combineer je carnavalskostuum met een legging, longsleeve of een carnavalsjas eroverheen. Niemand heeft zin om na een geweldig carnaval 2018 nog ziek in bed te liggen!

Carnavalsoutfits bij e-Carnavalskleding scoren
Ook dit jaar hebben we weer het leukste assortiment aan carnavalskleding. Bestel dan ook nu jouw favoriete carnavalskostuum bij ons en vaak heb je het morgen al in huis! We wensen je de leukste, mooiste, spannendste en bijzonderste carnaval 2018 toe!

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.