Groots met een zachte G - De Wintereditie, het gezelligste feest van het jaar!

  • , door Martijn
  • 1 min lezen

Binnenkort is het tijd voor het altijd gezellige “Groots met een zachte G”. De editie die op 1 december en 2 december 2018 wordt georganiseerd in de Ziggo Dome is de speciale wintereditie. Na het succes van de wintereditie van vorig jaar, is Guus natuurlijk dit jaar weer terug met deze gezellige variant van Groots met een zachte G. Deze avonden worden gevierd met de bekende hits van Sinterklaas, de Kerstman en natuurlijk Oud & Nieuw. 


De normale edities van Groots met een zachte G vinden elk jaar, sinds 2006, plaats in het Philips Stadion. Het is een muziekevenement waar elk jaar de meest leuke gastartiesten optreden naast Guus Meeuwis. Dankzij het succes van meer dan tien jaar concertreeksen is het de langstlopende concertreeks van de Benelux.

Toppers in kerst sferen

Ga jij binnenkort naar het Groots met een zachte G concert in de speciale wintereditie? Kleed je dan ook leuk aan! Het is natuurlijk geen Toppers concert waar je zonder bijpassende outfit afsteekt bij de rest van de menigte. Toch is het wel leuk om als groep een accessoire te kopen voor dit gezellige feest. Kies één van onze mooie kerstman pakken of misschien wel een pietenpak! Of wat te denken van onze rendier horens?

Kerstmutsen en kerstman pakken is een must

Door een outfit te dragen draag je er zelf aan bij om lekker in de altijd fijne decembersferen te komen! Dus heb je het weekend van vrijdag 1 december en zaterdag 2 december nog geen plannen, en heb je wel zin in een leuk evenement? Scoor je outfit en geniet van een avond vol sfeer, muziek en gezelligheid!


Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.