Dresscode tips voor de kerst

  • , door Martijn
  • 2 min lezen

Het is koud en donker buiten, elke straat is verlicht met lichtjes en op alle radiostations worden kerstliedjes afgespeeld. Het is weer december en de feestelijke kerst staat weer voor de deur! Dit is de tijd van het jaar dat je doorbrengt samen met familie, vrienden en collega’s.

Met kerst is het van belang dat je er verzorgd en feestelijk uitziet. Een smoking, kerstjurk, kerststal kostuum of een foute kersttruien behoren allemaal tot de mogelijkheden. Maar wat is nou de ideale outfit voor jouw kerstborrel? Graag geven wij je een paar dresscode tips, waarmee jij deze kerst gegarandeerd goed voor de dag komt!

 

Geen officiële dresscode

Hoewel er geen officiële dresscode is met kerst, hebben de meeste kerstborrels en kerstfeesten een thema. Om ongemakkelijke situaties te voorkomen, raden wij je aan om altijd even te kijken naar de uitnodiging en te kijken of het evenement een dresscode heeft. Je wilt natuurlijk niet als enige in je zwarte kloffie aankomen op een ‘white christmas party’. Mocht het thema niet zo stijfjes zijn adviseren wij voor de mannen om de kerst jas met kerstmannetjes. Voor de dames adviseren wij een leuk kerstjurkje zoals het kerstjurkje Miss Santa! Met deze outfits steel je gegarandeerd de show!

 

 

Foute kersttruien als showstelers

Mits er geen thema verbonden is aan het evenement, kies dan voor een feestelijke kerst outfit waar jij je goed in voelt! Kies voor een gezellige, warme en vooral comfortabele trui met opvallende kleuren en prints. Wij hebben het natuurlijk over de foute kersttrui! Met de foute kersttrui rood rendierhoofd of de foute kersttrui wit Merry Christmas maak je gegarandeerd indruk op je gezelschap en loop je er warmpjes bij deze kerst!

 

 

Twinning is winning

Matchende outfits samen met je partner is een trend. Wij hebben verschillende setjes voor mannen en vrouwen die goed bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor het kerstjurkje met kerstmannetje of het kerstjurkje met sneeuwpoppetjes. Zo weet je zeker dat jij en je partner goed bij elkaar passen. Of in ieder geval jullie kerstoutfits!

 

 

Kerst accessoires om je outfit af te maken

Met kerst mag je natuurlijk extra uitpakken met je outfit. Maak je kerst outfit af met de leuke kerst accessoires! Kies bijvoorbeeld voor een hoofdband met kerst cadeau of een goud strikje met licht. Leuke accessoires maken je outfit af!

Wij hopen dat bovenstaande tips je helpen bij het uitzoeken van jouw perfecte kerstoutfit. Wij hebben er vertrouwen in dat het lukt en wensen je alvast een heerlijk en zalig kerstfeest toe! Voor welke kerst outfit kies jij?!

 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.