De leukste kerstoutfits van 2017


  • , door Martijn
  • 1 min lezen

Halloween ligt weer achter ons dus tijd om die kerstboom het huis in te slepen! De kerstballen en kerstversiering kunnen van zolder. Mooie kerstsokken worden opgehangen aan de schoorsteen of de trap en ook de kersttruien kunnen uit de mottenballen gehaald worden. Foute kersttruien, sexy kerstjurkjes of een kerstmanpak? Tegenwoordig mag alles!


Kies voor subtiel


Heeft u geen zin om helemaal verkleed te gaan voor de feestdagen? Dat hoeft ook niet! Met een rendierengewei of kleine kerstballen in uw oren zet u ook al goed de kerstsfeer neer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook leuke accessoires zoals een kerstmuts of een set engelenvleugels. Met een klein accessoire wordt uw outfit als gelijk X-mas ready!

Matchy matchy


Dé trend van 2017 is matching pakken voor mannen en vrouwen. Zo hebben we een kerstjurkje met kerstmannetjes waar we ook een overhemd van verkopen. Deze set hebben we ook in een variant met rendiertjes en sneeuwpoppetjes! Zo heeft u een gemakkelijke outfit en passen jullie ook nog goed bij elkaar. Heel handig als u naar een groot kerstfeest gaat en elkaar even kwijt bent.

Over de top outfits


Ieder jaar zijn we weer verbaasd door de innovatieve outfits. Onze toppers van dit jaar zijn toch wel het kerstjurkje kerstman, het kerstster pak voor kinderen en het kalkoen kostuum. Wie wil er nou niet als kalkoen komen opdagen! Ook voor kids is het leuk om zich te verkleden met kerst. Hierdoor maak je de kerstfoto’s nog leuker.

De foute kersttrui


Van Bridget Jones tot Gerard Joling, iedereen draagt de foute kersttrui. Heeft u nog geen foute kersttrui in uw kast? Dan is nu de tijd om er eentje aan te schaffen. De exemplaren worden steeds mooier. Een kersttrui met een foute tekst, glitters en echte kerstballen. Hoe opvallender, hoe beter!

Heel veel plezier deze feestdagen, op naar 2018!


Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.