Carnaval voor een maatje meer

  • , door Martijn
  • 1 min lezen

Carnaval voor een maatje meer! Verkleden voor carnaval is voor iedereen. Toch kan het moeilijk zijn om als dame of heer met een maatje meer een carnaval kostuum te kopen. Zeker online kan je problemen krijgen. Lees onderstaande tips voor het kopen van een carnaval pak.

Koop niet op Ebay 

Veel online marktplaatsen zoals eBay en Aliexpress zijn prachtige websites voor accessoires; maskers, sieraden en sjaals vind je hier volop voor kleine prijsjes. Het bestellen van kostuums raden we je alleen af. Veelal werken deze websites met Aziatische maatvoering. Hierdoor is een XL carnaval pak vergelijkbaar met een Europese maat Medium. Om vlak voor carnaval niet met de gebakken peren te zitten door een verkeerde maat pak kan je beter bij Nederlandse shops kopen.

Kies voor kwaliteit

Carnavalspakken zijn er in veel verschillende prijzen. Je betaalt meer voor betere kwaliteit. Als je niet zeker bent van de maat kies dan een maatje groter. Liever dat dan midden op de dansvloer uit je pak scheuren!
Als je wat meer geld uit kan geven kies dan voor een pak dat iets duurder is. De materialen zijn dan vaak sterker. Daarnaast zal je er langer plezier van hebben, ook niet onbelangrijk.

Een feest zonder kledingregels
Carnaval is een feest waarbij alles mag: sexy, lomp of een bijeengeraapt zooitje. Waar je in het dagelijks leven je misschien nog aan regels houdt qua kleding hoeft dit bij carnaval totaal niet. Wilde je altijd als een de meest heftige prints bij elkaar dragen, ga je gang! Alle regels die je in je hoofd had kan je op deze dagen breken.

Daarnaast kan je ook huidige kledingstukken pakken en deze ‘upgraden’ voor carnaval. Heb je een pak wat aan vervanging toe is? Koop een meter stof en ga zelf aan de slag. Of gebruik een zwarte jurk die je al in je kast hebt hangen. Koop daar een mantel, schmink, staf en hoektanden bij. Tada, een vampier! Op deze manier hoeft een outfit ook niet buitensporig veel geld te kosten.

We wensen jullie allemaal leuke, gezellige en memorabele carnavalsdagen toe! 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.