Belgen feesten meer dan Nederlanders

  • , door Paul
  • 1 min lezen
carnavalspak-kinderen-pompoen

Belgen feesten meer dan Nederlanders. Bourgondiche inslag af te meten aan koopgedrag Belgische klanten

Bourgondisch België

Wat al langer werd vermoed, is voor onze on-line feestwinkel al lang geen geheim meer. Belgische surfers zijn veel vaker dan Nederlanders op zoek naar een leuk feestkostuum.

Ook merken wij heel sterk Belgen die bellen met onze feestwinkel, dat zij echt bewust op zoek zijn naar een origineel verkleedpakje. Nieuwsgierig vragen we dan voor welke gelegenheid dit benodigd is. Opvallend vaak horen wij dan dat het gaat om een buurtfeest of feestje in de straat.

Voor de mensen van ons call-centre is het iedere keer weer een genot om met Belgisch feestvierders de juist party-outfit samen te stellen. Er wordt heel wat af gelachen alvorens tot een juist keuze te komen.

Nederlanders zijn daar, uitzonderingen daar gelaten, vaak wat zakelijker in. Zij besteden duidelijk minder tijd aan het zoeken naar de juiste feest-outfit en bijpassende party-accessoires.

Kortom wij Nederlanders kunnen op het gebied van feesten nog heel wat leren van onze Zuiderburen. Wij van e-carnavalskleding vinden het leuk dat we via ons product de verschillende culturen beter leren kennen.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.