Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • 👫 Bestel tot wel 25% korting met je vrienden
  • 🎁 Direct gratis afhalen in Venlo
  • 📫 Voor 23:59 uur besteld = Morgen in huis NL & BE*
  • 🎭 Grootste online assortiment verkleed & feestartikelen van NL

Heerlijk avondje is gekomen! Hoe organiseer je het leukste sinterklaasfeestje?

  • , door Martijn
  • 2 min lezen
sinterklaas-sinterklaas-pak-voor-de-goede-sint (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)

In de supermarkten vind je de eerst pepernoten en chocoladeletters al en over een paar weken is de eerste aflevering van het sinterklaasjournaal alweer op tv. Met al de leuke dingen rondom de sinterklaasgekte komt ook veel stress kijken. Kinderen die extra druk en zenuwachtig zijn en dan is er nog het plannen rondom sinterklaasavondjes. De ene dag komt sinterklaas op school bij de oudste en de andere dag op de peuterspeelzaal bij de jongste. Daarnaast komt sinterklaas vaak ook nog langs bij opa en oma, op werk en op de zwemles.

De maand november zit vol met leuke evenementen, maar waar haal je de tijd vandaan? Ben jij van plan om zelf een sinterklaasfeestje of -avondje te organiseren? Dan geven wij je de leukste tips, waardoor je zo efficiënt en leuk mogelijk een onvergetelijk avondje kunt organiseren.

 

Tip 1 Knutsel verlanglijstjes en versiering

Om goed voorbereid te kunnen werken, is het goed om van te voren te weten wat de wensen van de kinderen zijn. Gebruik hiervoor een leuke, zelf-geknutselde verlanglijst. Door zelf een verlanglijstje te knutselen, komen de kinderen al helemaal in de stemming en weet jij precies wat de wensen van de kinderen zijn. Naast dat je ze vraagt wat ze als cadeautje willen, kun je ze ook vragen wat ze lekkere sinterklaas snoepjes vinden en welke spelletjes ze graag spelen. Zo kun jij jouw sinterklaasfeestje helemaal organiseren met de wensen van de kinderen. De kinderen kunnen hun creativiteit helemaal kwijt. Nog niet uit geknutseld? Maak dan samen ook leuke sinterklaas slingers en versiering voor tijdens het feestje.

 

Tip 2 Versier je huis

Met de zelfgemaakte versiering versier je het huis. Daarnaast kun je kiezen voor sinterklaas versiering om je huis helemaal sinterklaas proof te maken. Zet een staf neer en kies voor leuke slingers, ballonnen en andere versiering. Sinterklaas is een feest!

 

Tip 3 Verkleden!

Kinderen houden van verkleedfeestjes. Iedere reden is daarom leuk om leuke kinder verkleedkleding in huis te hebben, helemaal als ze zich kunnen verkleden in thema. Zorg er tijdens je feestje voor dat er een grote bak met sinterklaas verkleedkleding is. Creëer daarnaast een schminktafel waar de kinder helemaal los kunnen gaan. Kies voor verschillende Pietenpakken, sinterklaas kostuums en bijpassende accessoires, zoals Pieten pruiken, sinterklaas baarden en natuurlijk een mijter.

 

Tip 4 Cadeautjes verstoppen

Stop alle cadeautjes in juten zakken en verstop de zakken voor de kids. Geef daarna de opdracht om de juten zakken te vinden. De kinderen zullen door het dolle heen zijn en alles op alles zetten om de zakken te vinden.  Mochten ze er moeite mee hebben, kan je de kinderen na een paar minuten een tip geven om ze op gang te helpen. Als alle zakken zijn gevonden kan het uitpakken beginnen!

Met deze tips zul jij een geweldig sinterklaasfeestje organiseren. Veel plezier met organiseren en natuurlijk met het uitpakken van de cadeautjes!

 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.