Grappige piemel kaarsjes voor bonte feestavonden

[]
Producten filteren
2 ProductenPagina 1 van 1
Piemelkaars
Piemelkaars
Op voorraad
€2,50
Populair in deze categorie

Ben jij op zoek naar leuke piemel kaars om een vrijgezellenfeestje net iets grappiger te maken? Wij hebben ze! We hebben twee varianten op onze website staan.

 

Piemel kaars voor hem en haar

Deze piemel kaars kunnen voor zowel de mannelijke vrijgezellen als de vrouwelijke vrijgezellen gebruikt worden. Zo hebben we een pakje waarbij er zes kleine kaarsjes in zitten. Deze hebben zoals de titel al zegt de vorm en kleur van een piemel. We hebben ook nog een andere piemel kaars, deze is iets groter en dikker van formaat. Maar zal nog steeds de lachers op de hand halen. Je kunt deze piemel kaars makkelijk in een taart steken voor het ultieme toetje! Naast deze piemel kaars hebben we nog vele andere items die ook leuk passen bij het vrijgezellen thema. Zo hebben we leuk bestek voor op tafel, natuurlijk moet er wel iets in zitten wat op een piemel moet lijken. Zo hebben we grappige prikkers en verschillende soorten rietjes waarmee jij en je vriendinnen zeker een kostelijke avond mee zullen hebben. Naast deze grappige dingen voor op tafel hebben we ook nog voldoende items die de aankomende bruid of bruidegom aan kunt trekken. Zo hebben we hele foute pakken voor hem en haar om zo lekker voor schut door stad te lopen. Wat dacht je van het opblaasbaar piemelpak, hiermee zul jij hoge ogen gooien als jij met je vrienden of vriendinnen de kroeg binnen komt. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over bepaalde items? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen kunt u ons tot 12.30 telefonische bereiken. U kunt ons ook via de mail of whatsapp bereiken als dat makkelijker voor u is. Dus voor vragen over een piemel kaars staan wij altijd voor u klaar.