Leuke bride to be sluiers voor vrijgezellenfeesten

[]
Producten filteren
10 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Het vrijgezellen seizoen zou niets zijn zonder een bride to be sluier. Voor een vrijgezellenfeest heb je natuurlijk leuke vrijgezellen artikelen nodig die de dag kleur geven. Voor de dames zijn er veel verschillende bride te be artikelen te krijgen die met enkele dressup items omtoveren tot echte bruid. Een bruid zonder bruidsluier is natuurlijk gee echte bruid. Iedere dame droomt en namelijk van om te trouwen in een mooie trouwjurk met bijbehorende bruidsluier. De bride to be sluiers die wij verkopen zijn natuurlijk niet van die kwalteit zoals deze gedragen wordt op de belangrijkste dag in haar leven. Bij ons kun je goedkope bruidsluiers kopen.


Een bride to be sluier voor de groep

Voor een grote groep kun je een mooie bride to be sluier kopen. Met deze bruidsluiers kun je de hele groep omtoveren tot een groep bruidsmeisjes. Een bride to be sluier is vaak gemaakt van een haarband met daaraan een stuk tule. Afhankelijk van welke bride to be sluier je bestelt zitten er ook nog enkele mooie bloemen op in wit of crème. Aan jullie de keuze welke versie het beste zal passen. 

 

Ruilen van je vrijgezellen items

Het kan natuurlijk vorkomen dat je niet alles nodig hebt van de bestelde items. Je kunt deze dan altijd terug sturen en ruilen voor nieuwe items of je krijgt het aankoopbdrag van deze items terug. Let wel even op dat wij alleen items terug nemen die niet gebruikt zijn. Mocht je een of enkele bride to be sluiers hebben die je niet nodig hebt. Meld je retour dan even aan en binnen enkele werkdagen heb je het aankoopbedrag terug of vervangende artikelen. Voor een groepsbestelling loont het vaker om contact met ons op te nemen. Je kunt namelijk korting krijgen bij een grotere bestelling zo houden jullie mee geld over om een leuke activiteit te organiseren waarbij jullie de bride to be sluier kunnen gebruiken.