Pippi Langkous kostuums en pakken

Top categorieën Alles tonen
Filter
Carnavalskledij Pippi
Bekijk video
Carnavalskleding: Pippi
Sale

Carnavalskleding: Pippi

€16,95 €12,50
Pippi pakje Pip
Sale

Pippi pakje Pip

€19,30 €16,05
Pipi kostuum Olivia
Sale

Pipi kostuum Olivia

€11,55 €9,60

Originele Pippi Langkous kostuums

Iedereen kent de films van Pippi Langkous wel. Wij hebben een breed assortiment Pippi Langkous kostuums. Ook alle bijbehorende Pippi accessoires kunt u erbij bestellen. Van een echte Pippi Langkous pruik tot Pippi Langkous kousen. Maak uw Pippi Langkous kostuum zo compleet als u zelf graag wilt. Voor jong en voor oud zijn er verschillende leuke Pippi Langkous kostuums te krijgen. Bijna alle accessoires de Pippi Langkous in het bezit had hebben wij ook in de collectie zitten. Je moet alleen zelf zorgen voor een aapje en een paard. Die kunnen wij je helaas niet bieden voor bij je Pippi Langkous kostuum.

Pippi pruik voor bij een Pippi Langkous kostuum

Als je besloten hebt om een Pippi langkous jurkje te kopen. dan is het belangrijk dat je er de juiste accessoires bij bestelt. Leuke gestreepte kousen in rood en wit zijn een van de accessoires die niet mogen ontbreken bij een echt Pippi Langkous kostuum. Verder is een Pippi Langkous pruik erg belangrijk. Aan de pruik van Pippi Langkous herkent iedereen direct dat jij verkleed bent in een echt Pippi Langkous kostuum. De pruiken zijn meestal in een rode of oranje kleur uitgevoerd. Bij verschillende pruiken kun je de staartjes rechtop zetten of in de stand zoals je zelf graag wilt. Kijk zelf maar eens hoe jij je eigen Pippi Langkous pak gaat samenstellen zodat jij de echte Pippi Langkous wordt. 
Voor ieder budget is er wel een mooi Pippi Langkous kostuum te krijgen. De jurkjes beginnen al rond de 10 euro. Je kunt het dan verder zo gek maken als dat je zelf graag wilt. Is het voor eenmlig gebruik dan kun je goedkoop uit zijn voor een Pippi Langkous kostuum.