Mooie Peaky Blinders kleding voor jong en oud

Producten filteren26 ProductenPagina 2 van 2
Populair in deze categorie

Wil jij als Tommy Shelby rond lopen met carnaval, dan zul je toch echt Peaky Blinders kleding moeten hebben om dat te bewerkstelligen. Maar dat is geen enkel probleem want wij hebben ontzettend veel keuze in verschillende soorten Peaky Blinders kleding voor onze klanten. Voor de heren hebben we bijvoorbeeld mooie pakken in verschillende maten en kleuren. Wees niet getreurd dames ook voor jullie hebben we mooie Peaky Blinders kleding waarmee je samen met jullie Peaky Blinder over straat kunnen lopen. Ook voor de kinderen hebben we grappige kleine kostuums. Zo kun je met de hele familie verkleed gaan als Peaky Blinders. 

 

Verschillende soorten Peaky Blinders kleding

We hebben op onze website een hele categorie aan de Peaky Blinders geweid. Zo ook Peaky Blinders kleding, in dit kopje zullen we enkele van deze kostuums een korte toelichting geven zodat u kunt zien wat u kunt verwachten. Zo verkopen we verschillende soorte zwarte slipjassen. deze mooie items zijn een echt kenmerk van de Peaky Blinders kleding. Zo kun je kiezen uit de maten 46 tot en met 62. Voldoende keuze dus voor je hele vriendengroep. Want hoe tof is het als je met een grote groep over straat loopt en er allemaal het zelfde uitziet met de Peaky Blinders kleding. Ook is het leuk als er enkele jongens een ander pak aan hebben zo de tegenspelers zijn van Tommy en zijn gang. Zo hebben we bijvoorbeeld Alfie Solomons, deze concurrent van Tommy heeft een mooie witte sjaal om en altijd een grote hoed op. De mensen in de stad die carnaval vieren zullen jullie meteen herkennen als Peaky Blinders. Dit komt door de Peaky Blinders kleding en omdat je met een grotere groep loopt. Je kunt natuurlijk ook in je eentje verkleed gaan alleen zal dit minder krachtig overkomen als je met een grotere groep gaat. Mocht je met je vriendengroep willen bestellen, vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. Meestal sturen wij bij een grote bestelling eerst enkele proef maten op zodat wij en u zeker weet dat u tevreden bent over de producten en dat deze ook passen. We hebben verschillende soorten Peaky Blinders kleding en dan bedoelen we daarmee dat we in de slipjassen verschillende varianten hebben. Zo hebben we korte maar ook lange varianten. Het is maar net waarna jij op zoek bent en welke het mooiste past bij de rest van de vriendengroep. Het is natuurlijk het leukste als er een beetje samenhang is tussen de kleding. Nu zullen de vriendinnen wel denken, is er ook Peaky Blinders kleding voor ons? Jazeker! Voor de dames hebben we ook mooie bontjassen en prachtige Charleston jurkjes waarmee jij de Peaky Blinders mee kunt versieren. Deze nette kleding komt ook echt overeen met de tijd waarin deze serie zich afspeelt. 

 

Onderhoud van de Peaky Blinders kleding

Heeft u bij ons een bestelling geplaatst? Gefeliciteerd met uw aankoop. Nu heeft u een te gek feest gehad of wellicht met de carnaval flink los gegaan. Het kan natuurlijk zijn dat jou Peaky Blinders kleding een beetje smerig is geworden. De meeste Peaky Blinders kleding kun je makkelijk wassen. Stel dat er een klein vlekje op zit probeer het dan op de hand te wassen. Bij grote vlekken kunt u altijd het was label raadplegen om de kostuums of kleding schoon te krijgen. Dit was label staat meestal in de kleding zelf of op de boordkaart van het desbetreffende product. Mocht u dit niet meer hebben of heeft u het eruit geknipt omdat deze jeukte in de nek? Geen probleem we zullen dan even voor u uitzoeken bij onze leverancier hoe u de Peaky Blinders kleding het beste schoon krijgt zodat u er nog jaren mee kunt doen!

 

Bijkomende Peaky Blinders artikelen

Naast de ruime keuze uit verschillende soorten Peaky Blinders kleding voor hem en haar hebben we ook nog andere categorieën die hiermee te maken hebben. Wat dacht je van de Peaky Blinders accessoires. In deze categorie vindt je veel spullen die je kunt gebruiken in combinatie met jou Peaky Blinders kleding. Zo hebben we er nep sigaretten in staan maar ook zakhorloges, zwarte stropdassen, nep revolvers en nog vele andere items. Met deze artikelen maak je jou kostuum helemaal af en zullen de mensen echt naar jou opkijken als je voorbij komt lopen. En dan hebben we nog de Peaky Blinders pet. Dit is een echte must voor bij jou Peaky Blinders kleding. In het eerste seizoen vooral hebben deze petten echt een belangrijk aandeel. Zo hebben de Peaky Blinders er scheermesjes in de kap zitten zodat ze hun tegenstanders kunnen verwonden en bang kunnen maken. De items die wij verkopen op onze website hebben dit niet, maar het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je hiermee de stad in gaat en mensen echt de stuipen op het lijf jaagt. Bij dit item hebben we ook een enorme keuze uit verschillende soorten maten waardoor er altijd wel een hoofddeksel tussen zit wat bij jou past. Ook voor de dames hebben we mooie hoeden. De meeste hiervan zijn van wolvilt gemaakt en hebben mooie details op de hoeden. Ook hierbij is de vraag welke het beste past bij jou outfit. Mocht je er niet uitkomen dan kun je onze klantenservice altijd raadplegen. 

 

Levering en Klantenservice

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en deze voor 17.00 afgerond? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk het de dag erna al in huis. Het kan natuurlijk zijn dat er een levertijd bij het product staat waardoor u uit moet gaan van de leverdatum die u bij het afronden van u bestelling ziet staan. Bij een order met meerdere producten moet u ook hierop goed letten. Heeft u er vragen over dan kun u altijd met ons contact opnemen. We zullen dan voor u uitzoeken wanneer u de bestelling uiterlijk ontvangt. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons mailen, whatsappen en tegenwoordig ook live chatten. Dit gaat gemakkelijk via onze website door de roze button rechtsonder in het scherm. We zullen dan zo snel mogelijk de chat met u starten. Maar heeft u echt een dringende vraag dan is het handig om ons te bellen. We zijn telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30. Ons nummer is +31 (0) 77 8200 208. Dus voor vragen over bijvoorbeeld Peaky Blinders kleding staan wij altijd voor u klaar.