Toffe Amy Winehouse pruik om haar te imiteren

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Pruik Amy Winehouse blond
-6%
Pruik Amy Winehouse blond
Op voorraad
€13,20€12,40

Op zoek naar een Amy Winehouse pruik? Wij hebben een super leuke pruik waarmee u zeker opvalt. Met deze pruik zult u zeker hoge ogen gooien want iedereen zal meteen herkennen dat u als de bekende Amy Winehouse verkleed bent.

Productinformatie over de pruik

Deze mooie grote donker bruine pruik is van zeer goede kwaliteit. De bekende blonde lok aan de voorzijde is een echte blikvanger. De mooie bolling aan de voorzijde van de pruik zorgt ervoor dat deze extra hoog op je hoofd komt te staan voor een maximaal effect. Met deze pruik kunt u vaker als Amy Winehouse verkleed gaan met de carnaval bijvoorbeeld. Op de verpakking van de pruik staat vermeld hoe u het desbetreffende item het beste kunt verzorgen tijdens de carnaval maar ook erna voor een optimaal resultaat. 

Andere accessoires die jou kostuum compleet maken

Ze was/is een van de bekendste zangers van deze tijd. Een zangeres kan natuurlijk weinig zonder een microfoon. We hebben verschillende soorten microfoons, denk dan aan verschillende kleuren en grote. De rode lippenstift en de rode oorbellen en armbanden kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze amy winehouse pruik. Maar ben je op zoek naar een heel kostuum dan kunnen wij dit ook zeker voor jou regelen. Zo hebben we het Amy Winehouse kostuum. Dit kostuum is een jurk met wit en zwart geblokt motief de bovenzijde is afgewerkt met een zwarte kante rand. 

Service e-Carnavalskleding.nl

Kom je er niet uit? Dan kunt u ons altijd telefonische te woord staan. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen kunt ons bereiken tot 12.30. Wij zijn ook via de mail te bereiken op [email protected] U kunt ook een whatsapp bericht naar ons sturen. Dus zoekt u een Amy Winehouse pruik voor de carnaval kijk hier eens rond.