Leuke steampunk pruik voor man en vrouw

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren3 ProductenPagina 1 van 1
Koper pruik showgirl
Koper pruik showgirl
Op voorraad
€15,50

Op zoek naar een mooie steampunk pruik? We hebben leuke varianten op onze website staan. Dus ben jij niet van een steampunk hoed dan zijn deze steampunk pruik ideaal om op te zetten. Het is natuurlijk leuk als je met een hele groep gaat en er verschillende met hoed en sommige met een steampunk pruik. 

 

Mooie steampunk pruik

Je zult wel denken je kunt toch een willekeurige pruik kopen en daar iets aan vast maken zodat je een steampunk pruik krijgt. Dat kan zeker! Maar we hebben er ook waar echte details van een steampunk aan zitten. Zo hebben we een mooie witte pruik waar een stofbril aanvast zit. Dit typische steampunk artikel maakt jou steampunk pruik in een keer helemaal af! 

 

Bijkomende steampunk items

Naast de steampunk pruik hebben we ook nog andere steampunk artikelen. Zo hebben we een hele categorie met Steampunk kleding. Hieronder hebben we ook nog sub categorieën staan met allemaal andere categorie die ook met dit thema te maken hebben. Zo hebben we een groot assortiment in steampunk maskers. Dit is ook een mooie gezichtsbedekking in plaats van een pruik. Het is maar net wat jij het fijnste vindt. 

 

Klantenservice e-carnavalskleding

Heeft u vragen over bepaalde producten dan kunt u onze klantenservice bereiken op verschillende manieren. Zo zijn wij telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen 12.30. Naast deze mogelijkheid kunt u ons ook nog mailen, whatsappen en live chatten. We zullen u dan zo snel mogelijk proberen te reageren. Als u ons in het weekend bericht en u laat uw gegevens achter dan zullen wij u de eerst volgende werkdag proberen u te bereiken. Dus voor vragen over steampunk pruiken helpen wij u graag.