Moeder natuur kleding voor iedereen

[]
Producten filteren
9 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Heb jij een thema feest en ben je op zoek naar moeder natuur kleding? We hebben een super leuke jurk voor de dames in ons assortiment zitten waar jij zeker de show mee steelt. We hebben ze in de maten S, M, L en XL. Deze jurk heeft natuurlijk veel kleuren van de moeder natuur. Zo zitten er verschillende soorten groen op het kleed maar ook komen er bruinen stukken in voor. Deze mooie afwisseling van kleuren geeft een mooi effect over het gehele outfit. Bij dit kostuum ontvangt u ook een hoofdband van bladeren. Hierdoor zul jij van top tot teen er prachtig uit zien voor iemand die op zoek is naar moeder natuur kleding.

Leuke bijkomende producten

Naast de kleding hebben we ook een mooie moeder natuur pruik in ons assortiment. Als je deze draagt in combinatie met de moeder natuur kleding kan jou outfit niet meer stuk. Deze pruik is voorzien van mooie paardenbloemen op een groene pruik. Dit geeft een mooi resultaat omdat je altijd paardenbloemen ziet groeien op grasvelden. Heb je vragen over deze artikelen of andere spullen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan en met een passend antwoord komen op uw vraag.

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wij zijn op enekele verschillende manier beschikbaar om in contact te komen. Zo kunt u ons mailen naar [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn telefonische beschikbaar op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Tegenwoordig kunt u ons ook via Whatsapp bereiken. Dus ligt u lekker op de bank met uw mobiel of tablet bij ons op de website te surfen en heeft u een vraag? Stel hem makkelijk via de chat. Wij zullen dan zo snel mogelijk een antwoord geven. Dus voor vragen over moeder natuur kleding of andere feestartikelen stel ze ons gerust.