Leuke Mickey mouse handschoenen

[]
Producten filteren
5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Mickey mouse handschoenen kopen voor jou zoon of dochter? We hebben leuke handschoenen op onze website staan. Waardoor jij er meteen zult uitzien als Mickey. Deze mickey mouse handschoenen hebben net zoals de echte, leuke details erop staan zodat het net dat beetje extra effect geeft. Zo hebben we bij de handschoenen zwarte strepen op de bovenzijde staan. 

Mickey mouse handschoenen

Natuurlijk verkopen we naast de mickey mousen handschoenen ook nog andere bijkomende artikelen. Zo hebben we de bekende mickey mouse oren en zelfs complete pakken. Dus wil jij of je kleine verkleed gaan als mickey mouse dan hebben wij alle benodigdheden om er super leuk uit te zien. Maar ook als je naar Disneyland Parijs gaat zijn dit leuke artikelen om alvast in de sfeer te komen van het pretpark. Want alle kinderen vinden het leuk om Mickey mouse te ontmoeten in het echt! Maar natuurlijk is er naast de Mickey ook nog Minnie mouse! En ook hierin hebben we voldoende keuze op onze website staan. Maar dat geldt ook voor andere sprookjes kostuums

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Gaat u met een grote groep of met de hele familie naar Disney en zoekt u veel mickey mouse handschoenen? Vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. Want het is natuurlijk super leuk dat de hele familie dezelfde handschoenen aan heeft op de foto! Heeft u vragen over de producten, stel ze ons dan gerust. U kunt ons op drie manieren bereiken. Zo kunt u ons mailen naar [email protected]. U kunt ons tegenwoordig ook een Whatsapp bericht sturen. Dus als u lekker op de bank zit met uw mobiel, dan kunt u ons makkelijk een vraagje stellen. Maar een beller is natuurlijk veel sneller. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. U kunt ons bellen op +31(0) 77 8200208. Dus wilt u meer informatie over Mickey mouse handschoenen neem gerust contact met ons op.