Op zoek naar zo'n leuke Pieten veer?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren4 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar verschillende kleuren pieten veren? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben super mooi pieten veer voor jou. We hebben ze in alle kleuren en als je ze ook nog eens combineer met elkaar komt jou pietenmuts er prachtig uit te zien. 

 

Verschillende kleuren pieten veren

Je hebt al een super mooi pietenpak gekocht jaren geleden. Alleen de veren van de muts hangen er niet meer zo mooi bij als op het begin? Dan mag je deze wel eens vervangen. Wij hebben prachtige spadonis pieten veren op onze website staan. Heb jij bijvoorbeeld een mooi rood / zwart gestreept pietenpak? Dan kun jij met de mooie rode pieten veer en pieten veer jou pietenmuts weer helemaal opkrikken. We hebben ook andere kleuren als pieten veren. Dus eigenlijk is elke combinatie wel mogelijk. De kleuren die wij hebben in ons assortiment zijn: wit, turquoise, roze, paars, blauw, geel, groen, oranje en de twee kleuren die hierboven al zijn genoemd. Zoals je kunt zien is alles mogelijk met deze pieten veren. Deze mooie pieten veer is geschikt voor zowel volwassenen als voor de kinderen. Want het ziet natuurlijk wel heel mooi uit als de pieten veer groot is op een klein kinder mutsje. Als je een beetje handig bent kun je ze ook makkelijk bevestigen. 

 

Meerdere pieten artikelen

We hebben naast onze pieten veren ook nog vele andere pieten items. Dus ben jij misschien nog op zoek naar pieten handschoenen? Dan hebben wij hierin ook leuke varianten, je kunt deze in meerdere maten krijgen. Maar ook een pietenpruik behoort tot de mogelijkheden. Maar wat is een piet nu zonder sinterklaas? Ook voor onze goedheiligman hebben we voldoende items voor wat dacht je van het grote sinterklaas boek? Hierin staan alle kinderen van Nederland en België en wordt elk jaar gekeken of iedereen wel lief is geweest. Dus ook voor deze items kunt u bij ons terecht. Mocht u vragen hebben over de pieten veer neem dan even contact op met onze klantenservice.