Levertijd

Alle bestellingen vóór 23.59 uur geplaatst en betaald worden dezelfde dag verwerkt en heeft u de volgende werkdag in huis, mits de complete bestelling voorradig, direct leverbaar is en natuurlijk gekozen voor levering 23.59uur = morgen in huis. Deze levertermijn geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en zakelijke adressen.

Woon je in Nederland dan worden alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 23.59 uur zijn besteld, de volgende dag bezorgd. Als je in het weekend een bestelling plaatst wordt de bestelling maandag in behandeling genomen en heeft u het maandag/dinsdag in huis afhankelijk van de gekozen verzendwijze. We zijn wel afhankelijk van onze vervoerders. Als daar incidenteel vertraging optreedt, dan hebben wij daar helaas geen invloed op.

Op de productpagina kunt u per product zien of het voldoende voorradig is met de daarbijbehorende levertijd. Veel producten die voor 15.00uur of 23.59uur zijn besteld, heeft u de volgende werkdag in huis. Als we die belofte incidenteel niet waar kunnen maken vindt u de precieze leverdatum terug op de productpagina. Mocht u de producten sneller nodig hebben, neem dan even contact met ons op per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon dan kijken we of er in overleg een passende oplossing mogelijk is.

Mocht u kiezen voor de verzendoptie voor 23.59u besteld = morgen in huis, houd er dan rekening mee dat je de volgende dag rond 16.00u een bericht krijgt van onze vervoerder met een tijd van aflevering. De aflevering zal plaatsvinden in de avond en dit is in de meeste gevallen tussen 17.00 t/m 22.00u. Als je gekozen hebt voor een andere verzendoptie, dan krijg je via PostNL bericht wanneer je het pakketje kunt verwachten. In de meeste gevallen levert PostNL de pakketten overdag.