Aantrekkelijke groepskorting

Bestellen voor groepen, laagste prijs garantie

Indien u een bestelling wil plaatsen voor een grotere groep (± 5 personen) dan raden wij u aan om ons even te bellen 077 8200208, te emailen info@e-carnavalskleding.nl of via ons ticketsysteem contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag van dienst zijn en kunnen u meteen een mooie korting geven. Wij garanderen u de laagste prijs voor grotere bestellingen. De korting loopt op naarmate het bedrag van de bestelling hoger is. U krijgt bij ons standaard de laagste prijs. Mocht het elders goedkoper zijn, stuur ons de offerte en wij bieden u een scherpere prijs.

Bel ons direct voor de hoogste korting met 077-8200208

Openingstijden telefonische klantenservice:
Maandag t/m donderdag   09:30-12:30  &  13:30-16:30
Vrijdag  09:30-12:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
 
Hoe lang is de levertijd voor grote(re) groepen (advies: Bel even: 077 8200208)
In bijna alle gevallen kunnen wij direct leveren. Het kan echter een keer voorkomen dat een bepaalde maat of kleur niet voorradig is. In dat geval nemen wij contact met u op en maken wij met u een afspraak over de (na) levering en de termijn die daar voor nodig is. Bij bestellingen voor groepen > 10 personen raden wij u aan om met ons contact op te nemen. 

Het is sowieso verstandig om tijdig voor het feest waarvoor u de kleding en attributen nodig heeft uw bestelling te plaatsen. Met name in de maanden vóór Carnaval kan door grote vraag de levertijd incidenteel oplopen. Een tijdige bestelling geeft de beste garantie op snelle en adequate levering.