Afhalen

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling , kun je de bestelling bij e-Carnavalskleding zonder verzendkosten afhalen in de winkel! Zo spaar je nog een zakcentje voor een te gek feestje!

De voordelen van het afhalen in de winkel
 Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen
 Na ontvangst van de afhaalbevestiging kun je het pakket afhalen wanneer jou dit uitkomt
 Het is geheel gratis, ongeacht het orderbedrag van de bestelling
 Je bepaalt zelf wanneer je het pakket afhaalt

 

Hoe kan ik mijn bestelling afhalen in Venlo?

 

Stap 1 Bestelling plaatsen

U plaats een bestelling via onze website en kiest voor de verzendmethode 'Afhalen in Venlo bij Redoni'. Vervolgens zorg je ervoor dat de betaling succesvol afgerond is.

Stap 2 Uw bestelling wordt verwerkt

Wij gaan uw bestelling gereed maken voor afhaling. Let wel op, producten kunnen een langere levertijd hebben dan 24uur. Per product wordt de levertijd specifiek vermeld, het is niet mogelijk om de bestelling eerder af te halen dan vermeld op de website.

Stap 3 Gereed voor afhaling

Nadat uw bestelling verwerkt is ontvangt u per e-mail een afhaalbevestiging. Uw bestelling ligt de eerstvolgende werkdag gereed op de afhaallocatie. Neem aub een geldig legitimatiebewijs mee zodat u kunt aantonen dat het pakket voor u bestemd is. Laat u het pakket afhalen door iemand anders, neem dan een kopie (ook digitaal mogelijk) van de factuur mee. Uiteraard willen jij en wij zeker zijn dat de bestelling bij de juiste persoon uitkomt.

Afhaallocatie:

Redoni Fashion & Gifts
Vinckenhofstraat 60
5913EE Venlo

Openingstijden Redoni Fashion & Gifts:

MaandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdag10.00 - 17.00 uur

 

Let op! Dit betreft énkel een afhaallocatie voor goederen en géén retourpunt. Redoni Fashion & Gifts is enkel uitgiftepunt. Redoni Fashion & Gifts is niet verantwoordelijk voor het product of afhandeling daarvan. Het passen, bekijken of beoordelen van producten in de winkel is niet mogelijk. Retourzendingen kunnen ook niet worden afgegeven op deze locatie maar op het vestigingsadres aan de Winkelveldstraat 20 te Venlo. Voor vragen over uw bestelling of eventuele afhaling kunt u contact met ons opnemen.


Contactgegevens:

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice +31 (0)77 8200208. De openingstijden van onze klantenservice zijn:

DagOchtendMiddag
Maandag t/m vrijdag09:30 - 12:3013:30 - 16:30
ZaterdagGesloten 
ZondagGesloten 

 

  Je kunt ons ook whatsappen op werkdagen van 09:00 - 17:00.
Voeg onderstaand telefoonnummer toe en krijg een persoonlijk antwoord.
+31 (0)6 49673824