Afhalen

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling , kun je de bestelling bij e-Carnavalskleding zonder verzendkosten afhalen in de winkel! Zo spaar je nog een zakcentje voor een te gek feestje!

 De voordelen van het afhalen in de winkel

 Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen
 Na ontvangst van de afhaalbevestiging kun je het pakket afhalen wanneer jou dit uitkomt
 Het is geheel gratis, ongeacht het orderbedrag van de bestelling
 Je bepaalt zelf wanneer je het pakket afhaalt

 

Hoe kan ik mijn bestelling afhalen in Venlo?

 

Stap 1 Bestelling plaatsen

U plaatst een bestelling via onze website en kiest voor de verzendmethode 'Afhalen bij onze vestiging in Venlo'. Vervolgens zorg je ervoor dat de betaling succesvol afgerond is.

Stap 2 Uw bestelling wordt verwerkt

Wij gaan uw bestelling gereed maken voor afhaling. Let wel op, producten kunnen een langere levertijd hebben dan 24uur. Per product wordt de levertijd specifiek vermeld, het is niet mogelijk om de bestelling eerder af te halen dan vermeld op de website.

Stap 3 Gereed voor afhaling

Nadat uw bestelling verwerkt is ontvangt u per e-mail een afhaalbevestiging en link voor het aanmaken van een afhaalafspraak. Uw bestelling ligt na ontvangst van een afhaalbericht gereed op de afhaallocatie. Neem aub een geldig legitimatiebewijs mee zodat u kunt aantonen dat het pakket voor u bestemd is. Laat u het pakket afhalen door iemand anders, neem dan een kopie (ook digitaal mogelijk) van de factuur mee. Uiteraard willen jij en wij zeker zijn dat de bestelling aan de juiste persoon overhandigd wordt.

Afhaallocatie:

e-Carnavalskleding.nl
Winkelveldstraat 20
5916NX Venlo

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag09.00 t/m 16.30
Vrijdag09.00 t/m 12.30

Let op! Dit betreft énkel een afhaallocatie voor goederen, wij hebben geen showroom. Het passen, bekijken of beoordelen van producten op de afhaallocatie is niet mogelijk. Voor vragen over uw bestelling of eventuele afhaling kunt u contact met ons opnemen.


Contactgegevens:

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice +31 (0)77 8200208. De openingstijden van onze klantenservice zijn:

DagOchtendMiddag
Maandag t/m vrijdag08:30 - 12:3013:30 - 16:30
ZaterdagGesloten 
ZondagGesloten 

 

  Je kunt ons ook whatsappen op werkdagen van 08:30 - 17:00.
Voeg onderstaand telefoonnummer toe en krijg een persoonlijk antwoord.
+31 (0)6 49673824