Als u binnenkort een feestje met het thema safari heeft, u zich wilt verkleden als echte ranger of een dierenkostuum zoekt, bent u bij e-Carnavalskleding aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment safari kleding. In de safari kleding van e-Carnavalskleding voelt u zich thuis op iedere plek. Of u nu naar de savanne van Afrika, de steppe van Mongolië of de jungle van Paramaribo gaat, in een safari outfit kunt u overal ter wereld terecht.

 

Safari kleding van e-Carnavalskleding

Bij e-Carnavalskleding vindt u verschillende soorten safari kleding. Van stoere safari kleding tot sexy safari kleding en van grappige tot enge safari kleding, bij ons heeft u in safari kleding een ruime keuze. Bij ons vindt u safari kleding voor vrouwen en safari kleding voor mannen. Daarnaast kunt u als gezin in hetzelfde safari thema gaan, want bij ons vindt u ook safari kleding voor kinderen. Maak uw safari outfit helemaal af met de leukste safari accessoires, zoals een verrekijker, safari hoed en tropenhelm. Mensen afschrikken? Ga dan voor een ‘nep’-slang om uw nek!

 

Ontdekkingsreiziger

Wilt u verkleed gaan als een echte ontdekkingsreiziger? Dan vindt u bij e-Carnavalskleding de mooiste ontdekkingsreiziger kostuums. Een echte ontdekkingsreiziger is vaak op zoek naar gebieden of plaatsen die voor de rest van de wereld nog onbekend zijn. Ga op pad met een landkaart, verrekijker en notitieboekje en ontdek het onbekende! Met de safari kleding van e-Carnavalskleding wordt u de nieuwe Christoffel Columbus, Marco Polo of David Livingstone. Maak uw safari outfit helemaal af met een safari hoed!

 

In de tropen

Gaat u liever naar de jungle of wilt u de ‘big five’ ontdekken in Afrika? Dan is een tropenpak precies wat u nodig heeft. Safari kleding is niet alleen super comfortabel en handig, maar kan daarnaast ook erg sexy staan. Vooral onze safari kleding voor vrouwen. Dit pakje bestaat uit lekker zittende short en shirt. Daarnaast maakt u de safari outfit helemaal af met een mooie riem. Deze benadrukt ook de vrouwelijke vormen. Het leuke is dat u deze outfit ook voor mannen kunt bestellen. Met dit safari kostuum voor mannen kunt u als safari stel op pad.

 

Waarom bij e-Carnavalskleding.nl bestellen?

Bij e-Carnavalskleding.nl koopt u de leukste carnavalskleding, halloween kostuums en andere kostuums tegen de leukste prijs. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om verkleedkleding en accessoires. Bestel uw safari kleding vandaag nog voor 17.00 uur en ontvang uw safari kleding, in de meeste gevallen, morgen in huis!

Wij zijn de grootste feestwinkel van de Benelux. Daarnaast bieden we de laagste prijsgarantie en hebben we de leukste verkleedkleding. Wilt u safari kleding voor een grote groep vrienden of grote loopgroep bestellen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit kan gemakkelijk via de knop ‘groepskorting’. Houd geld over voor drankjes en de carnavalswagen zelf en bestel uw safari kleding met groepskorting. Bij e-Carnavalskleding koopt u zorgeloos en snel uw carnavalskleding online. Bestel uw carnavalskleding voor Carnaval 2020!