Jozef en Maria pakken voor Kerstspel of Passiespelen

[]
Producten filteren
5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een maria kostuum is een item dat veel verkocht wordt tijdens de kerstdagen. Deze maria pakken worden veel gebruikt in levende kerststallen en tijdens andere evenementen waarbij Maria kostuums nodig zijn. Wij hebben daarom een mooie selectie gemaakt met verschillende opties. Voor jong en oud is er mooie maria kleding te koop. Neem daarom maar eens een kijkje tussen de verschillende maria kostuums die je hier kunt kopen.

Prachtige Maria kostuums en Jozef gewaden

Wie zoekt naar kleding voor bijbelse figuren zoals een Maria kostuum zit hier goed. Deze mooie Maria kostuum en Jozefpakken vind je nergens anders. Prachtige bijbelse gewaden in frisse kleuren. Deze maria kostuums zijn voorzien van een mooie details. Deze heilige Maria kostuums worden veel gevraagd in combinatie met het Jezus kostuum en het Pontius Pilatuskostuum. Het is mogelijk om een mooi kerstspel of paasspel te organiseren met deze prachtige bijbelse gewaden. Bij de Passiespelen zie je ook Maria kostuums vaak schitteren.

Voor religieuze kostuums zit je hier helemaal goed

Je zou het misschien niet meteen verwachten op een carnavalskleding site, toch vind je hier ook alle gewaden die zo uit de bijbel zouden kunnen komen. Met deze religieuze kleding waaronder het Maria kostuum ben je in staat om een prachtig kerstspel op te voeren. Deze kostuums worden niet voor niets veel gevraagd voor toneel uitvoeringen sketches en door scholen die de kinderen een zo echt mogelijk kerstspel willen laten zien. Naast een hemels blauwe Maria kostuum vind je dus ook de prachtige kleding van de 3 koningen. De kerststal kun je echt compleet maken met mooie Maria kostuums en de bijbehorende bijbelse figuren.


Maria kostuums voor kinderen

Ook voor kinderen hebben wij mooie maria pakken in de collectie zitten. Mocht je op een basisschool of bedrijfsevenement een levende kerststal willen nabootsen dan kunnen ook de kinderen meedoen aan dit spel. De maria kostuums voor kinderen zijn namelijk erg leuk bij de volwassen versies. Let wel op dat je natuurlijk maar een iemand in maria kleding voor kinderen kunt laten rondlopen. Ook voor andere soorten kinderkleding die met kerst te maken hebben kun je bij ons terecht. Zo kun je een hele levende kerststal maken met kinderen. Het is een leuke manier om de kinderen op een speelse manier het kerstspel en de bijbehorende verhalen te leren kennen. Als de kinderen er op deze wijze bij betrokken worden nemen de kinderen alle informatie stukken beter op.

Een complete kerststal kleden wij gemakkelijk aan

Een donkerbruin heilige gewaad en natuurlijk de engelenjurkjes met zachte vleugeltjes voor bij de kribbe. Het kindje Jezus is er ook in de vorm van een leuk klein engelenpakje. Zoek je ook de juist dieren voor in de geboortestal, kijk dan maar bij de os, schapen en de ezelkostuums. Kortom hier vind je echt alle mogelijke kleding voor het opvoeren van een bijbels kerstspel. Heb je advies nodig dan kun je gerust bellen met de klantenservice. Wij hebben al veel groepen geadviseerd voor hun kerstoptredens en de kleding die daarbij nodig is. Veel succes bij het vinden van een prachtig Maria kostuum.