Leuke Adam sets voor verkleedfeesten

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Deze adam set in vijgenblad broekje bevat het broekje de hoofdband en twee armbanden. Heb jij de rol van Adam en Eva gekregen bij jou musical. Of heb je een thema feest waarbij je iets nodig hebt wat bij Adam past. Dan is deze set een perfecte oplossing voor jou feest. 

Adam en Eva

Iederen kent het verhaal wel dat God, Adam en Eva op de wereld heeft gezet. Dit bekende bijbel verhaal wordt vaakt gebruikt voor feesten en andere doeleinden. We hebben ook adamskostuums en andere accessoires. Zo hebben we ook Lauwerkrans in het goud en groen. Of zoekt u ze in het goud? Geen enkel probleem we hebben deze ook. We hebben ook een vrouwelijke Eva set. Mocht u dus op zoek zijn naar een eva kostuum dan hebben we deze ook. Voor degene onder ons die dit verhaal een grappige twist willen geven hebben we ook leuke feestartikelen voor. Zo hebben we naaktpakken voor zowel de man als de vrouw. Deze pakken zijn lekker overdreven voor als u de lachers op de hand wil halen. We hebben ook een mooi adam kostuum. U moet hierbij denken aan een second skin kostuum waarbij op het kruis een vijgenblad zit. Speel u Eva en bent u op zoek naar een oorbellen die in dit thema passen dan hebben we ook hierin een paar mogelijkheden. Zo hebben we mooie gouden oorbellen met blader motief. Heeft u vragen over bepaalde artikelen neem dan gerust contact met ons op.

Service e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de producten of komt u er niet uit qua keuze? Geen probleem dan zijn wij er om u te helpen. Wij zijn telefonische bereikbaar op werkdagen van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen kunt u ons tot 12.30 bereiken op het volgende nummer: +31 (0)77 8200 208. U kunt ons ook een mailtje sturen of live met ons chatten op onze site. Wilt u een leuke adam set kopen dan weet u ons te vinden.