Leuke regenboog armbanden voor hem en haar

[]
Producten filteren
8 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ga jij naar de Gay Pride en zoek je nog een leuke regenboog armband? Wij hebben verschillende soorten regenboog armband voor iedereen. Zo hebben we er zelfs die ook neon zijn! Deze zul je dus in de avond uren nog steeds goed zien. Deze regenboog armband zijn altijd zeer populair tijdens de Gay Pride. Iedereen heeft dan wel iets van een regenboog accessoires om. De bekende Canal Pride waarbij de grachten letterlijk in de regenboog kleuren dragen is een van de vrolijkste en gezelligste feesten van het land.

 

Verschillende soorten regenboog armband

We hebben verschillende soorten regenboog armband in ons assortiment zitten. Zo hebben we een hele dunne regenboog armband in een set van 18 stuks. Ook hebben we sets van 4 stuks. Deze zijn dan wat dikker in vergelijking met dunnere regenboog armband. Ook hebben we een andere variant. Dit is de kralen regenboog armband. Ook hierin hebben verschillende soorten, sommige zijn in neon en andere niet. Ook deze kralen regenboog armband hebben we in verschillende diktes. Zoekt u gewoon een armband met regenboog kleuren? Geen enkel probleem ook deze hebben we in ons assortiment zitten. Deze koopt u al vanaf €2,95. We hebben ook grappige neon ringen voor om de vinger, bij dit artikel krijgt u 4 kleine ringen voor om u vinger. Als u deze allemaal draagt om een vinger dan krijgt u ook een cool regenboog effect. Kijk daarom altijd goed bij de product omschrijving wat u koopt. Twijfelt u neem dan even contact op met onze klantenservice. 

 

Bijkomende regenboog artikelen

Naast de regenboog armband hebben we ook nog vele andere regenboog items. Zo hebben we voor de dames ontzettend leuke regenboog tutu's en verschillende soorten regenboog kousen. Zoekt u een regenboog jurk? Geen enkel probleem ook deze hebben we op onze website staan. Kijk daarom gerust rond in onze categorie Regenboog kleding. Hierin vindt u werkelijk alle spullen die u nodig heeft om een te gek feestje te houden. Natuurlijk hebben we ook coole regenboog artikelen voor de heren en de kids natuurlijk. Kijk daarom gerust rond en heeft u vragen neem dan even contact op met onze klantenservice. Dus van regenboog armband tot regenboog handschoenen wij hebben het voor jou.