Op zoek naar coole glow in the dark brillen?

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Een feestje in het donker met een glow in the dark bril op is helemaal in. Veel feesten worden gehouden terwijl het donker is. Dan is het erg leuk om hier speciaal op in te spelen door een glow in the dark bril te kopen. Wij hebben verschillende soorten in de collectie zitten waarmee jij op zult vallen in het donker.


Wat is een glow in the dark bril?

De feestbrillen die wij in deze afdeling verkopen zijn geen normale brillen. Dit type bril licht op in het donker. Hoe kan het dat deze glow in the dark bril licht geeft in het donker? Dit komt omdat de bril gemaakt is van glow sticks. Door deze sticks te activeren op de manier zoals op de verpakking staat beginnen ze met oplichten. Dit kan enkele uren blijven zijn. De lichtsterkte zal in de loop van de avond wel iets afnemen. Op het laatst is de glow in the dark op. Daarna kun je hem wel nog ophouden maar dan geeft dese geen licht meer. Je moet dan de staafjes vervangen voor nieuwe en dan kun je er weer een aantal uren tergenaan. Dit kun je vaak zelf gemakkelijk doen met de bijbehorende clips. Deze bril in combinatie met glow in the dark schmink geeft een super effect. De bril versterkt namelijk de werking van het lichteffect op de kleuren.


Wat nu als mijn bril geen licht meer geeft?

Nadat je de glow in the dark bril hebt geactiveerd heb je er enkele uren plezier van. Daarna hoef je deze niet helemaal weg te doen. De verbindingsstukjes moet je houden. Hiermee kun je een nieuwe glow in the dark bril maken. Je moet dan wel een paar losse sticks kopen op de juiste lengte waarmee je deze weer kunt maken. Zo hoef je geen complete nieuwe te kopen. Dit is ook voor het lilieu een stukje beter. Voor nu adviseren wij je om even te kijken tussen de verschillende opties. Dan kun je zelf een keuze maken welke glow in the dark bril jij wilt kopen.