Rococo kleding en jassen

Populair in deze categorie
Producten filteren51 ProductenPagina 3 van 3
Barok pruik zwart
Barok pruik zwart
Niet op voorraad
€17,95

Iedereen wilt wel eens rondlopen in mooie rococo kleding. Wij hebben daarom verschillende soorten in de collectie zitten waarmee jij een hele tijd terug kunt gaan in de tijd. Voor alles wat er bij deze rococo kleding hoort kun je hier natuurlijk ook slagen. Kijk maar eens rustig rond en bij vragen horen wij het graag. Wij gaan je dan helpen met het zoeken van de juiste rococo kleding voor jou.

Rococo kleding voor feestjes en toneel

Rococo kleding komt oorspronkelijk uit de Franse tijd. U weet wel, de periode van de Franse koningen met hun grote paleizen en mooie kleding en pruiken. Rococo kleding kenmerkt zich door de vele tierlantijntjes in de middeleeuwse kleding. Het is heel uitbundig, een beetje vergelijkbaar met barok. Als je deze Rococo kleding ziet dan doet je dat meteen denken aan de films over de Franse tijd en het leven op paleizen als Versailles en het Louvre in Parijs. De dames met hun lange jurken, grote hoge pruiken en de heren in  dit mooie met goud belegde jassen en broeken en eveneens een opzichtige rococo pruik. Allen roken ze rijkelijk naar parfum. Dat was nodig ook want met de hygiëne was het ondanks de mooie kleding nog niet zo best gesteld.

Ga verkleed als Franse Koning

Met rococo kleding is het een kleine stap om jezelf te verkleden tot koning Louis XIV. U weet wel de Zonnen koning. Zoek een mooie Rococo jas onder een kniebroek met witte sokken, spitse schoenen en natuurlijk een uitbundige witte pruik en je loopt zo de deur uit als een Franse heerser. Maak het compleet met wat parfum en witte schmink op je gezicht. Want wit was in! wie gebruind was behoorde tot het werkvolk, die waren immers veel buiten op het land. Voor de dames zijn er de prachtige jurken als Rococo kleding. Je kunt volop variëren met sieraden, verschillende soorten prijken en Rococo hoeden. Kortom het is een prima idee om verkleed te gaan in Rococo kleding. in het bijzonder voor groepen is dit een mooi thema omdat er zoveel verschillende rococo kleding te krijgen is. Voor ieder wat wils dus.


Onderhoud van de rococo kleding

Als je voor volwassenen of kinderen mooie rococo kleding hebt gekocht, dan kan het zijn dat deze na een of meerdere keren dragen vies is geworden. Je wilt dan graag dat je rococo kleding weer schoon wordt zoals in het begin. Daarom hebben wij in alle rococo kleding die wij verkopen een waslabel zitten. Hierop kun je gemakkelijk en snel zien waartegen jouw rococo pak bestand is en hoe je de vlekken eruit kunt krijgen. Lang niet alle pakken kunnen namelijk de wasmachine in. Zo weet je in ieder geval zeker dat je het goed doet. Mocht je er niet uitkomen, een beetje water met een sopje kan natuurlijk nooit kwaad. Als dat niet lukt, dan kun je onze klantenservice even inschakelen. Wij gaan dan kijken wat de beste optie is om jouw rococo kleding weer schoon te krijgen.