Duitse kleding en legerpakken voor carnaval

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Tiroler jurk Rosa
Sale

Tiroler jurk Rosa

€46,00 €39,55
Tiroler lederhose Bernd
Sale

Tiroler lederhose Bernd

€55,65 €47,85
Gedragen door Heidi Truus
Sale

Gedragen door Heidi Truus

€89,95 €69,95
Tiroler broek sexy Emma
Sale

Tiroler broek sexy Emma

€41,15 €35,40
Tiroler jurk Resi
Sale

Tiroler jurk Resi

€41,15 €35,40
Tiroler jurk Anika
Sale

Tiroler jurk Anika

€42,25 €36,20
Tiroler jurk Lena
Sale

Tiroler jurk Lena

€53,15 €42,50

Stoere Duitse legerpakken

Het waren hevige tijden tussen 1939 en 1945 toen de Duitse legerpakken de grenzen passeerden. Een ding is zeker, je merkt het aan iedereen de lucht is geklaard en het is geen gevoelig onderwerp. e-Carnavalskleding biedt deze pakken dan ook als Nederlands feestbedrijf aan, net zoals de Nederlands en Amerikaanse legerpakken. De historie wordt volledig opzij gezet gezien deze niet meer van orde is.

Paintballen in een legerpak

Legerpakken worden voor tal van doeleinden gebruikt. Vele klanten gebruiken het natuurlijk om met de carnaval verkleed te gaan. Maar er zijn ook genoeg voorbeelden zoals tijdens het paintballen. Duitse legerpakken zijn ideaal voor het voeren van een lekker potje paintballen. Door de camouflage op de pakken ben je moeilijk op te merken. Je hebt een direct voordeel op de tegenstander. Let wel op nadat je geraakt bent door een kleurige paintball. Vaak in neon kleuren zoals roze of groen. Deze kleuren zullen jou in een later stadium van het paintgevecht verraden. Zorg er daarom voor dat je direct nadat je beschoten bent het Duitse legerpak schoonmaakt of camoufleert met iets anders. Het moet niet te opzichtig zijn anders ben je direct de klos.

Legerpakken zorgen voor een stoere blik

Zodra je het legerpak aantrekt zul je merken dat er een bepaald gevoel in je opkomt. Een soort euforisch maar ook immunitair gevoel. Het stoere en ruige aan wat een soldaat dagelijks meemaakt op het slagveld. Stoer en dapper bij vertrek maar in tranen bij aankomst in Nederland bij het herzien van familie en vrienden. Laat een ding duidelijk zijn: zonder legerpak is er geen leger, maar zonder leger geen vrijheid. Bekijk snel deze leuke en vooral goedkope Duitse legerpakken en wie weet ben jij morgen al aan het genieten van het strijdersgevoel.