Mooie zilveren strik voor bij het dragen van een kostuum

[]
Producten filteren
5 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Verschillende zilveren strikken voor bij een leuk kostuum nodig? We hebben genoeg keuze uit verschillende vlinderstrikjes. Sommige komen zelfs met een lampje erin! Natuurlijk hebben we naast de zilveren kleur ook nog vele andere kleuren op onze website. Zo kun je kiezen uit de zilveren kleur in combinatie met een andere keur maar ook hele andere kleuren hebben we in ons assortiment. Kijk daarom gerust rond en bij vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

 

Zilveren strik voor iedereen

Mocht je nu een hele speciale zilveren strik willen hebben. Dan hebben we een hoofdband waar een grote zilveren strik op zit. Deze is met pailletten bedekt en geeft zodra het licht erop komt een leuk effect. De meeste dames zullen zit een leuk item vinden om te dragen voor de heren zal het meer richting de vlinderstrikken gaan in het zilver. Deze hebben een normaal formaat. Ze zijn handig in gebruik en komen vaker van pas dan je denkt. Moet jij bijvoorbeeld quiz master spelen? Dan is dit al een leuk item als toevoeging aan jou kostuum. Maar ook voor de carnaval kun je deze zilveren strik vaker gebruiken. We hebben ook mooie zilver strik waarbij geen pailleten in voorkomen. Het is dus gewoon metallic zilver. Het is ook maar net welke het mooiste past bij jou kostuum. Want komen hier bepaalde materialen in voor dan is het leuk om dit te laten terug komen in de accessoires. Je kunt dit advies ook gewoon in de wind slaan en voor een lekkere wilde combinatie gaan. Mocht je voor jou kind een zilveren strik uitzoeken dan is het misschien handig dat hij even zelf mee kijkt. Hierdoor kijg je geen gezeur van dat je de verkeerde hebt besteld. 

 

Zilver als Hoofdcategorie

Naast de zilveren strik hebben we nog vele andere zilveren items. Deze vindt je onder de hoofdcategorie Zilver. Naast deze kleur hebben we alle kleuren van de regenboog. Hieronder staan alle producten om jou van top tot teen aan te kleden in die kleur. Bij vragen over een zilveren strik of andere items kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice.