Toffe gouden versiering voor de aankleding van de feestruimte

Filters
89 ProductenPagina 2 van 4

Zoek je gouden versiering voor een goud feestje? We hebben verschillende soorten versieringen waardoor jij je huis super leul aankleedt. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken mocht je een suprise party organiseren voor iemand. We hebben grote en kleine folie ballonnen in het goud. Van de letters van het hele alfabet en ook van de cijfers 0 tot en met 9. Maar zo hebben we niet alleen gouden ballonnen zo hebben we ook leuke hawaii slingers in het goud. Of wat dacht je van gouden glitter schmink. Of een gouden boa? Maar ook een pinata in het goud met de tekst VIP erop hebben we in ons assortiment. 

Gouden kleding

Bij een goud feestje hoort natuurlijk ook gouden kleding. Zo hebben we leuke gouden stropdassen voor de heren en ook strikjes. Voor de dames hebben we leuke gouden petticoat, panty en nog vele andere artikelen. Dus voor een feestje waarbij het thema goud is hebben we genoeg op de website staan waardo jij een super leuk aangekleed feestje hebt staan! 

Andere versieringen voor feesten

We hebben natuurlijk niet alleen voor gouden thema feestje versiering. Al kun je sommige gouden versiering ook voor andere feesten gebruiken. We hebben ook leuke versiering voor geboorte feesten of het steeds populairder worden gender reveal thema. Of wat dacht je van Halloween. Dit is een traditie die over is komen waaien vanuit de USA. Tijdens deze dagen gaan de kinderen langs de deuren op snoep te vragen. Ze zijn dan eng verkleed en gaan langs deuren waar de huize ook met nep spinnenwebben en andere enge artikelen verkleed zijn. 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de producten dan kunt u makkelijk met onsin contact komen. Zo hebben kunt ons een mail sturen naar [email protected] U kunt ons tegenwoordig ook een whatsapp bericht sturen. Maar een beller is sneller! Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Dus voor vragen over gouden versiering bent u aan het juiste adres.