Leuke gouden strikjes met en zonder pailletten voor jong en oud

[]
Producten filteren8 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Iedereen heeft wel eens een gouden strik nodig. Juist voor deze mensen zijn er verschillende soorten gouden strikken gemaakt. Ben je op zoek naar een gouden glitter strikje of heb je er liever een die mat goud is van kleur. Aan jou is deze keuze natuurlijk. 

Waarvoor heb je een gouden strikje nodig?

Er zijn verschillende soorten gelegenheden waarvoor deze gedragen worden. Als eerste kan een gouden strik bij ieder feest gedragen worden. Er zijn natuurlijk feesten waar het net iets beter staat dan andere feesten. Wat te denken van een 50 jarige bruiloft ofwel een gouden bruiloft. Verder is het ieder jaar ook erg in trek om een feest in een kleurenthema te doen. Dan staat een gouden strikje in combinatie met andere gouden artikelen zoals een gouden shirt en een gouden diadeem natuurlijk erg leuk. Verder wordt er ook veel goud gedragen tijdens evenementen rondom nieuwjaar. Bij veel feesten ga je in een smoking, maar moet je wel een gouden accent hebben. Met een gouden strikje leg je dan net het goede accent. Hiermee voldoe je op een subtiele manier aan het thema.


Gouden strik met ledlampjes

Voor tijdens leuke feesten zijn er strikjes ontworpen waarin knipperlichtjes zitten Deze knipperlichtjes werken op een batterijtje. De lampjes zijn van kleine ledlampjes gemaakt. Hierdoor gaat de batterij gemakkelijk een avond mee. Zo kun je staan te stralen met je gouden strikje met verlichting erin. Ook voor andere kleuren zijn er strikjes gemaakt met daarin lampjes. Wil je voor meerdere mensen een gouden strik met lampjes kopen? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen je dan voorzien van het juiste advies. Bij grote afnames komt u wellicht in aanmerking voor groepskorting. De korting op de gouden strikken is dan wel afhankelijk van het totale orderbedrag. Mocht je meerdere gouden artikelen nodig hebben dan wordt de korting natuurlijk nog hoger. Neem nu maar snel een kijkje tussen de gouden strikjes.