Halloween masker voor carnaval en andere themafeesten

Halloween maskers voor engerd die willen huiveren

Bloedstollende maskers voor mensen die met Halloween de anderen de stuipen op het lijf willen jagen. Zombie maskers, heksenmaskers, vampieren koppen en nog veel meer gespuis vind je in dit spookhuis vol met vreselijke persoonlijkheden voor Halloween. Een Halloween masker is snel opgezet en niemand zal je meer herkennen op het grote heksenbal.

Verbazingwekkende halloween maskers

In Frankrijk en Duitsland is er een ware hype geweest met halloween maskers in het thema clown. Tijdens de halloween periode in de maanden oktober werden vele mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling maar speciaal voor gezellige feestjes. Bedenk maar eens de jaarlijkse feesten in Walibi; Halloween Fright nights. Iedereen is verkleed en draagt bij aan het griezelsfeertje. Dit is juist waarom wij deze halloween maskers verkopen, namelijk voor een onschuldig feestje en niet voor het bang maken van onschuldige omstanders die het niet verwachten. 

Welk halloween masker past bij jou?

Heb jij er al over nagedacht welk masker geschikt is? Kijk allereest eens naar welk soort halloween kleding je draagt. Ben je bijvoorbeeld verkleed als een zombie, daar hoor natuurlijk een zombie masker bij. Als clown is het een beetje gek om er een zombie masker te dragen. Denk altijd in het thema van de kleding zo weet je 100% zeker welk masker bijpassend is.

De trend van masker is vrijwel ieder jaar anders. Zo was in 2014 het Freddy Kruger masker erg in trek, in 2015 het halloween zombie masker en afgelopen jaar uiteraard het crimi clowns masker. Dit laatste had te maken met alle commotie die ontstond vanwege aandacht alle media. Kijk gerust even rond in onze feestwinkel, mocht je vragen hebben over een halloween masker bel ons dan even. Onze medewerkers staan u graag te woord over alle vragen omtrent uw outfit of in deze: uw halloween masker.