Halloween kleurlenzen voor het echte griezeleffect

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter

Kleurlenzen voor een wel heel griezelige look

Deze halloween kleurlenzen zijn wel heel speciaal. Ze zijn te krijgen in vele kleuren waardoor je uiterlijk ingrijpend verandert. Kijk iemand aan en hij weet niet wat hij tegenover zich ziet. Deze speciale halloween lenzen of lenzen met een motiefje hebben oogsterkte 0 of neutraal en zijn ook te gebruiken over je bestaande contactlenzen. Met deze lenzen heb je geen masker meer nodig

Contactlenzen voor Halloween en andere feesten

Je bent leuk of en ge verkleed en je hebt je prachtig geschminkt voor carnaval of voor en party. Maar voor je gevoel is het nog niet af. Je wilt ook nog iets doen met je ogen. De ogen zijn immers de toegang tot de ziel. Je kunt kiezen tussen de feestbrillen voor een speciale look. Nog vetter is het echter om contactlenzen in te doen die van jouw ogen iets heel speciaals maken. Mensen weten niet wat ze zien als je ineens kattenogen hebt omdat je kattenoog contactlenzen in hebt gedaan. Speciaal voor mensen die hun ogen een bijzondere look willen geven zijn hier dus de halloween kleurlenzen met een kleurtje of een motiefje. Je vindt hier de gekste contactlenzen. Laten we beginnen met de kleuren contactlens. Er zijn rode glow in the dark contactlenzen, groene contaclenzen, blauwe contactlenzen en ja, roze contaclenzen voor de Gaypride. Glow in the dark contactlenzen geven licht in het donker. Zo zijn er nog veel andere gekleurde contactlenzen voor party's.

Rode kleurlenzen of lenzen met een motiefje?

Maar dat is nog lang niet alles. Er zijn ook speciale Halloween contactlenzen. De lens voor halloween heeft een motiefje dat bij Halloween past. Kijk maar eens bij de heksen contactlenzen. Dit zijn halloween kleurlenzen met een spinnenweb, contactlenzen met een spin en bloeddoorlopen contactlenzen waardoor het lijkt of jouw oog ernstig ontstoken is. Voor Zombies zijn er Zombie contactlenzen. Er is een contactlens met een schedeltje op het hoornvlies. Voor vampieren zijn er de vampierlenzen. Die vampier contactlens met vleermuis is echt super eng. Zo kun je nog wel even doorgaan. De kleurlenz met een spiraal is ook vet. Het lijkt alsof jouw ogen voortdurend een rondje draaien. Om gek van te worden voor degene die jou aankijkt. De zwart gele contactlens met het atoomgevaar teken mag er ook zijn. Verder kun je kijken bij de dieren contactlenzen. Er zijn contactlenzen met kattenogen, tijger contactlenzen en zebra contactlenzen. Super eng zijn ook de blauwe slangenoog contactlenzen. Je kijkt je ogen uit naar zoveel aparte feest kleurlenzen.

Contactlenzen voor carnaval en party's

De party contactlenzen in deze speciale contactlenzen winkel zijn veilig te gebruiken. Het zijn zachte lenzen die per 2 stuks verpakt zitten en die je makkelijk net als gewonen lenzen in kunt brengen en uiteraard meermaals kunt gebruiken. Grappig is dat je deze party lenzen ook over je eigen contactlenzen heen kunt dragen. je ziet dan gewoon scherp en je wordt gezien, dat garanderen we. Deze feest contactlenzen kun je net als je gewonen lenzen behandelen en 's nachts opbergen in lenzen vloeistof. Veel plezier met de bijzonder mooie of super enge ogen die je voor het feestje of voor carnaval met deze bijzondere party kleurlenzen kunt maken.