Vieze tandenlak voor het zwarte tanden effect

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Zwarte tandenlak voor een prachtig gebit
-20%
Populair in deze categorie

Een van de items die je kunt gebruiken tijdens halloween is wel de tandenlak. Wij hebben verschillende soorten in de collectie die je kunt gebruiken. Deze tandenlak zorgt ervoor dat je in een keer een totaal ander persoon wordt. Wil jij ook een avond gaan griezelen en wil je liever niet om een gebitje in te doen. Dan kun je ervoor kiezen om je eigen gebit eens te voorzien van wat tandenlak. Deze zwarte tandenlak zorgt er dan voor dat jij griezelig eng wordt. 


Wat is tandenlak precies?

Als je van plan bent om tandenlak te kopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat dit voor product is. Tandenlak is een speciale soort lak die je uitsluitend kunt gebruiken op tanden. De tandenlak is bij ons alleen beschikbaar in zwart. Met zwarte tandenlak kun je dan per tand zorgen voor een kleurtje. In het potje met tandelak zit een kwastje hiermee kun je gemakkelijk en snel jezelf voorzien van een zwarte tand. Het voordeel van het kwastje is dat je heel secuur kunt werken en dat je er dus voor kunt kiezen om de ene tand wel te voorzien van een kleur en de andere tand weer niet. Zo kun je ook een gebit maken met om de tand bijvoorbeeld zwart op de tanden. Dit is dan weer erg leuk voor bij een skeletpak bijvoorbeeld. Er zijn natuurlijk tal van andere opties waarbij jij tandenlak kunt gebruiken. Het is lang niet alleen mogelijk om met Halloween dit item te gebruiken. Ook met carnaval worden deze producten veel verkocht en gebruikt.

 

Verwijderen van tandenlak gaat gemakkelijk

Na een feestje wil je natuurlijk dat alle kleuren weer uit je mond weggaan. Dit kun je zelf prima oplossen. De gemakkelijkste oplossing om dit item weer van je tanden af te krijgen is om je tanden te poetsen met een tandenborstel en tandenpasta. In veel gevallen krijg je met een keer poetsen alles weer van je tanden af. Soms kan het zijn dat je een tweede keer je tanden moet poetsen om alle restjes van je tanden af te krijgen.
Een andere optie om alles van je tanden af te krijgen is het gebruiken van alcohol. Als je alcohol op een doekje doet en dit doekje dan weer over je tanden wrijft gaat de lak er vanzelf vanaf. Met een glaasje bier of andere dranken waar een beperkt gehalte alcohol in zit zal de lak niet loslaten. Zo kun je met een gerust hart feesten en als je thuis komt kun je dan alles er weer vanaf halen.


Waarvoor gebruik je dit item allemaal?

Bij tandenlak denkt iedereen direct aan Halloween. Dit is ook niet zo gek want wij verkopen dit item ook in 7 van de 10 gevallen voor Halloween. Je kunt het ook voor een geintje gebruiken. Als je deze zwarte tandenlak op een tand doet kun je net doen alsof deze tand vies en afgestorven is. Zo kun je iemand voor de gek houden zoals je ouders. Een geintje moet natuurlijk iedereen wel tegen kunnen. Verder hebben heksen ook altijd een zwarte tand. Dus mocht je een heksenjurk kopen, dan is een potje met zwarte tandenlak een belangrijke accessoire.