Enge heksenkettingen voor de griezeltantes

[]
Producten filteren
14 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

We hebben verschillende soorten heksenketting op onze website staan. Sommige komen in een set. Dat wil zeggen dat enkele ook zijn voorzien van een passende oorbel en eventueel armband. Kijk daarom goed in de productinformatie bij de heksenketting of deze erbij zit. Anders zou je deze er nog appart bij moeten bestellen mocht je er naar op zoek zijn. 

Verschillende soorten heksenketting

We hebben meerdere soorten heksenketting in ons assortiment zitten. Zo hebben we een super enge heksenketting waarbij ook bij passende oorbellen zitten. Deze set is voorzien van groene handjes er zitten er drie aan de heksenketting, en tussen deze items zitten weer oogjes. De oorbellen zijn ook van dezelfde grote als de handen aan de heksenketting. Als je dit item om hebt als je verkleed bent als heks dan zullen de mensen zeker verbaasd op kijken en denken van, oh dat ziet er eng uit. Ben je meer als een heks verkleed die er netjes uit ziet? Geen enkel probleem ook voor deze dames hebben we mooie heksenketting waarbij zich super mooi zullen voelen. Zo hebben er we verschillende soorten zwarte heksenkettingen. Denk dan aan het model van een choker met een mooi medaillon aan de voorzijde. Kijk goed naar de afmetingen bij de productinformatie. Zo hebben we namelijk verschil tussen grotere en kleine medallions. Bij dit thema komen er natuurlijk vaak spinnen, vleermuizen uitpuilende ogen aan de pas. Zo ook bij de heksenketting. We hebben meerdere kettingen waarbij je de bovenstaande items in verwerkt ziet.

Meerdere bijkomende artikelen

Ga jij deze carnaval of halloween verkleed als heks en je zoekt nog een mooie heksjurk? Dan hebben we genoeg keuze in alle maten voor jou. Maar ook voor bepaalde andere leuke items zoals een heksenhoed, heksenneus en zelfs heksenpruiken hebben wij genoeg keuze voor jou. Dus zoek je een heksenketting en andere heksen items dan kunnen wij jou zeker helpen met deze leuke zoektocht. 


De online halloween juwelier

Zoals je al is opgevallen hebben wij een mooie selectie met verschillende items die je kunt gebruiken als sieraden voor een griezelfeest. Je mag ons best een halloween juwelier noemen. Veel goud zit er niet bij maar wel alles wat griezelig en eng is. Ook voor heksen zijn er veel heksenkettingen te koop die je kunt dragen als heks. Weet jij al welke soort heks je bent? Afhankelijk van het type en de kleur van je pak kun je ervoor kiezen om een enge heksenketting te kopen of een trendy heksenketting. Je kunt er natuurlijk ook altijd beide soorten kopen om af en toe van type te wisselen. Heksen hebben ook wel eens last van wisselende buien. Zo kun jij in je rol als heks met heksenketting ook af en toe switchen van heks. Kijk maar eens rustig rond tussen de verschillende soorten. Als je hulp nodig hebt, dan horen wij het graag. Wij gaan jou dan net als bij een juwelier helpen om een mooie heksenketting te kopen die bij jou als persoon past.