Stoffige heksenbezems voor griezel heksen

[]
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Heksen bezem deelbaar
Heksen bezem deelbaar
Op voorraad
€19,95
Populair in deze categorie

Voor bij een heksenpak hoort ook een mooie heksenbezem. Bij e-Carnavalskleding kunt u uw eigen heksenpak zo compleet mogelijk bestellen. Buiten mooie heksenbezems hebben wij ook schmink set voor heksen, heksenhoeden en natuurlijk een heksenneus. Alles om zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens een Fright Night of een andere Halloween feest. Mocht jij als heks op een heksenbezem verkleed gaan dan is het zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. 

Heksenbezem voor Halloween

Tijdens Halloween is het verkleden voor dames enorm in trek. Veel dames kiezen er voor om voor een dag als heks door het leven te gaan. Het is dan raadzaam om te weten wat je allemaal nodig hebt om een echte heks te zijn. Als eerste is een mooie heksenjurk een must. Deze zijn verkrijgbaar voor iedere portomonee. Met alleen een heksenpak aan ben je nog geen heks. Je zult bij je hekskostuum ook een mooie heksen hoed moeten bestellen. Als je voor deze 2 items een keuze hebt gemaakt ben je al heel aardig op weg. Je kunt nu al als heks door het leven. Om je outfit helemaal compleet te maken krijg je nu nog meer adviezen om je te verkleden. Bestel namelijk een heksen schmink set met een heksenneus erbij. Zo kun je een lange neus met wrat opzetten en je gezicht groen schminken. Dit geeft direct een totaal ander aanblik. Niemand zal jou nog snel herkennen. Een heks zonder heksenbezem is natuurlijk geen heks. Zonder heksenbezem kun je er niet op uit vliegen. Om de hekserij helemaal compleet te maken hebben wij ook nog heksenketels in de collectie en wellicht een heksenhandtas. Met deze set aan heksenartikelen ben jij een complete heks en dus overal op voorbereid. 

Kinderen vinden heks zijn tof

Voor kinderen is het meestal al kaasje om zich te verkleden. Dit gebeurd vaker al met de verkleedkist van thuis op de zolder. Als er dagen zijn waar kinderen zich in het openbaar kunnen verkleden dan is dat natuurlijk nog leuker. Al is het verkleden bij kinderen op elk moment van de dag mogelijk en met je de kinderen ook zo veel mogelijk hun eigen gang laten gaan. Je ziet dan dat het plezier er vanaf zal spatten. Dit is toch iets wat je als ouder graag wilt hebben. Tijdens Halloween en carnaval zijn dit meestal de meest uitgelezen momenten om je te verkleden. Is jou dochter ook soms een kleine heks. Bestel haar dan een pakje met bijpassende bezem. Dan kan uw kind als heks op de heksenbezem door de straten vliegen om met Halloween zo veel mogelijk snoep op te halen. Dat is toch echt iets wat kinderen helemaal geweldig vinden. Wij adviseren je dan verder om hier ook nog een mooie ketel bij te kopen. Als je kind dan op de heksenbezem zit kan ze het snoep tenminste goed vasthouden. 


Welke soorten heksenbezems zijn er te koop?

Wij hebben een breed assortiment met verschillende soorten heksenbezems in het assortiment. Als je op zoek bent naar eeen mooi exemplaar, dan ga je deze bij ons echt wel vinden. Het is alleen even afwegingen maken welk type het beste bij jou zal passen. Om deze afwegingen goed te maken hebben wij enkele tips voor jou zodat je de afwegingen correct kunt maken. De eerste afweging is hoe lang mag de heksenbezem zijn? Er zijn soorten van 100cm maar ook nog vele grotere. Waar ga je de heksenbezem gebruiken? Ook hierop is de afmeting van belang. Mocht je tijdens een feest in een kleine feestzaal staan, dan is het niet fijn om de hele tijd met een enorm grote bezem rond te hoeven lopen. Dan kun je beter voor een kleiner exemplaar gaan of voor de inklapbare heksenbezem. Deze bestaat uit meerdere delen en kun je daardoor gemakkelijk opbergen en meenmen. Als laatste afweging die gemaakt moet worden is wel de kleur van de bezem. Wil je dit in een heksenkleur of zie je het toch liever in een neutrale kleur zoals de bezem thuis ook is. Nadat je deze afwegingen gemaakt hebt blijven er nog enkele heksenbezems over. Deze kun je dan stuk voor stuk beoordelen. Wij adviseren je dan gewoon de goedkope heksenbezem te kopen. Het is toch al een duur feest, waarom zou je dan nog meer geld uit gaan geven. Dan kun je er beter een of 2 extra drankjes van bestellen of je koopt er een luxe heksenjurk van. De keuze is helemaal aan jezelf. Mocht je hulp nodig hebben bij het bestellen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Hieronder kun je terugvinden op welke manieren dat dit kan.

 

Vragen over een heksenbezem?

Het is gebruikelijk dat je een vraag hebt over een item. Daarom heeft e-Carnavalskleding.nl een veelzijdige klantenservice die je iedere werkdag antwoord zal geven op al je vragen. Heb je een vraag over een heksenbezem of een ander item? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon 077-8200208 of stuur ons een bericht per mail of chat. Wij zullen u dan direct voorzien van de gewenste antwoorden. Verder geldt voor de artikelen op onze site altijd dat je 14 dagen retour recht hebt. Dus niet goed is geld terug. Met deze gedachte is het altijd veilig om artikelen te bestellen. Ook voor vragen over het terug sturen van goederen kun je bij ons terecht. Bestel je voor een groep heksenpakken of heksenbezems. Dan krijg je op de bestelling heksenbezems natuurlijk een leuke korting. Wij adviseren groepen altijd om eerst van ieder artikel er een te bestellen en dit item te beoordelen alvorens u een grote partij laat komen. Bij de 2e zending betaald u dan geen verzendkosten. Zo voorkomen wij dat er grote partijen terug komen. Ben jij er al uit of je dit jaar met Halloween als heks verkleed gaat? Neem dan nu maar snel een kijkje tussen de mooie selectie aan heksenbezem om uw eigen outfit samen te stellen.