Op zoek naar een angstaanjagende nep kettingzaag?

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Ter aankleding van een Halloween kostuum heb je zeker een Nep kettingzaag nodig. Van alle enge voorwerpen zoals messen en zwaarden heb je bij e-Carnavalskleding een neppe tegenhanger. Een nep kettingzaag behoort ook tot de mogelijkheden. De laatste jaren zijn tijdens Halloween een crimi clown pak erg in trek. Bij deze pakken worden vaak nep kettingzagen verkocht. Laten we vooraf een ding afspreken. Iemand laten schrikken is prima, maar doe het niet te gek en laat alleen mensen schrikken in een setting waarin mensen het verwachten. Het laten schrikken van feestvierders op een Halloweenfeest is natuurlijk toegestaan. Wild over de straat lopen en dan niet op 31 oktober maar gewoon op een willekeurig moment wordt niet geaccepteerd door de maatschappij.

Nep kettingzaag met geluid kopen

Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar van een nep kettingzaag. De goedkopere versies zien er levensecht uit. Vaak zit er op de nep kettingzaag alvast wat bloed geschilderd. Hierdoor krijgt de nep kettingzaag een Halloween karakter. De duurdere versies van de kettingzagen hebben er zelfs geluid in zitten. Deze nep ketingzaag met geluid schrikt echt iedereen af. Met een druk op de knop lijkt het of je een echte kettingzaag aan het bedienen bent. Deze versies worden aangedreven door batterijen die je zelf nog moet toevoegen en op den duur moet vervangen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik van de zaag. Wil je echt een luxe versie bestellen dan is de nep kettingzaag met geluid en bewegend blad zeker een aanrader. In het donker s het bewegend blad niet goed te zien. Ga je overdag naar een Halloweenfeest dan kun je deze prima kopen.

Voor Halloween zijn er nep wapens

Wil je voor bij je Halloweenpakje enkele leuke en griezelige accessoires bestellen. Dan kun je kijken tussen de verschillende nep wapens. Zo zijn er voor dit evenement veel verschillende soorten nep wapens. Denk hierbij aan een nep zeis voor Magere Hein, een nep zaag met bloed voor een bloederige slager. Of wil je als slager liever een nep hakbijl of nep slagersmes van plastic. Deze versies zijn allemaal in plastic te verkrijgen met en zonder bloed. Je kunt er ook altijd nog nep bloed op aanbrengen zoals je zelf graag wilt. De keuze is aan jou.

Levertijd van nep kettingzagen

Veel van de nep kettingzagen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ten tijde van Halloween kan het soms voorkomen dat een of enkele artikelen iets langer duren qua levertijd. Dit staat wel altijd vermeld op de site. Mocht je een vraag hebben over een product of heb je een servicevraag. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zullen u altijd de best mogelijke service bieden. Wil je een nep kettingzaag bestellen en heb je een vraag bel dan 077-8200208 of stuur ons een mail. Heb je een nep kettingzaag thuis en weet je niet hoe deze werkt? Ook dan kun je je richten tot een van onze klantenservice medewerkers. Binnen enkele minuten heeft u een antwoord. Voor nu is het belangrijk of jouw nep kettingzaag bij ons te koop is.