Griezelige halloween pruiken voor hem en haar

[]
Producten filteren
135 ProductenPagina 1 van 6
Populair in deze categorie

Zoek je bijpassende Halloween pruiken voor bij je Halloween outfit dan moet je zeker even rond struinen in deze pruikenshop. Een mooie of enge pruik doet je voorkomen volkomen veranderen. Mensen die een maffe, enge of fantasie rijke pruik dragen zijn vaak zelfs door familie en vrienden niet meer meteen te herkennen. Met de Halloween pruik die je op deze site vindt, kun jij je Halloween outfit helemaal up to date maken. Omdat er zoveel verschillende Halloween verkleed thema's zijn, zijn er ook heel veel verschillenden typen Halloween pruiken en haarstukjes. De pruiken zijn er in alle soorten, kleuren, lengtes en al dan niet met versieringen in het haar. Ruime keuze dus om snel te kunnen slagen voor de Halloween pruik die bij jouw outfit past.

Halloween is het nieuwe feest van de toekomst

Het zal je vast ook wel opgevallen zijn dat Halloween de laatste jaren zo in opkomst is. Vroeger was Halloween vooral een griezelfeest dat in Engeland en Amerika werd gevierd. Sinds een aantal jaren zijn er ook in België en Nederland overal Halloweenfeesten in de laatste week van oktober. Leuk toch! Je kunt natuurlijk niet in je gewone kloffie naar een Hallowen feest gaan. Er wordt toch minstens verwacht dat je zo eng mogelijk verkleed gaat. Het maakt niet uit of je als Zombie, Skelet, Darucula, heks of spook verkleed gaat. Er is maar een ding blangrijk met Halloween, dat het graping en vooral een beetje eng moet zijn. We helpen je graag in het pak met onze grote voorraad Halloween kleding en de hier aangeboden Halloween pruik.

Een greep uit onze Halloween pruik selectie

Goed daar gaan we dan, wat voor soorten Halloween pruiken tref je hier zoals aan. We hebben de typische Dracula pruik, Veelal roetzwart sluikhaar. Er is de Zombie pruik. meestal grijs van tint en lekker dun in het haar. De Heksen pruik daarentegen is juist een hel volle pruik voor Halloween. De haartinten variëren van zwart tot licht grijs. Het is maar wat je wilt. De feeksen pruik is weer wat exentrieker, vaak met hoog opgestoken haar met spinnenwebben er in verweven. Pierlala de dood moet het doen met een kale kop met hier en daar een sprietje grijzig haar. Kortom als jeen specifiek Halloween pruik zoekt dan gaat dat hier vast en zeker lukken. Veel plezier bij het vinden van mmerdere Halloween pruiken of slechts eentje kan natuurlijk ook.

Verschillende soorten Halloween artikelen

We hebben naast de halloween pruiken ook nog andere feestartikelen voor dit leuke feest. Zo hebben we speciale Halloween schmink, waardoor als jij een pruik op hebt en dan ook nog eens geschminkt wordt er prachtig uit zal zien. Prachtig dan wel in de zin van dat je de mensen flink zal laten schrikken. We hebben ook halloween masker als je niet zo van het andere bent. Hierdoor ben je in een klap angstaanjagend! Dus maak je maar geen zorgen we hebben genoeg artikelen naast onze halloween pruiken.