Enge dracula kostuums voor jong en oud

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Cape rood
Sale

Cape rood

€14,55 €12,50

Vind hier je originele Dracula kostuum en weet zeker dat je de moeder der vampier kostuums te pakken hebt. Dracula is de meest aansprekende vampier uit de griezel geschiedenis. Dracula was een Roemeense graaf die woonde op een kasteel in Transsylvanië. 's Nachts ging hij op pad en veranderde in een vampier. een vampier die alleen kon overleven als hij dagelijks zijn porties vers mensenbloed kon scoren. Om dat te bereiken brak hij in bij mensen die lagen te slapen. Met een gemene beet met zijn Dracula tanden in de nek van het slachtoffer zoog hij het bloed uit hun lijf. Zijn voorkeur ging uit naar het verse bloed van mooie jonge vrouwen. 

Het orignele vampier kostuum is een Dracula kostuum

Wie op zoek is naar een vampier kostuum kan gewoonweg niet om een Dracula kostuum heen. In alle  vampier verhalen komt Dracula wel ergens voor als vader van de vampier familie. De vampier kostuums die wij voeren op deze site zijn zeer gevarieerd en volop beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Je maakt je Dracula kostuum compleet met een enge Draculapruik, Draculahoed en natuurlijk de Dracula vampier tandjes. 

Welkom in de grootse Halloween shop online

Wie op zoek is naar vampier spullen of een Dracula kostuum is hier aan het goeie adres. Nagenoeg alle Halloween kostuums en accessoires zijn volop te vinden in deze grote Halloween winkel. Je hoeft dus niet langer rond te struinen op het internet om aan een origineel Halloween kostuum te komen. Daar komt bij dat onze klantservice altijd bereikbaar is voor hulp en advies. We wensen je nu alvast heel erg veel plezier bij het zoeken van je griezelige Halloween outfit en het daarna dragen van je originele Dracula kostuum.