Op zoek naar een nep sigaar voor Maffia bazen?

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Nep sigaretten puf puf
Sale

Nep sigaretten puf puf

€1,50 €1,20
Sigaar puf op blister
Sale

Sigaar puf op blister

€1,75 €1,40

De nep sigaar, we hebben ze in verschillende kleuren en mate. Zo hebben we bijvoorbeeld nep sigaren waar rook uit komt voor een extra tof effect. 

Gangster kostuum

Bij vrijwel elke gangsterfilm die je op de televisie of in de bioscoop ziet zie je de gangsters met sigaren rond lopen. Dit is een attribuut dat volgens hun extra kracht/macht uitstraalt. Dus stel jij gaat verkleed deze carnaval als een gangster of misschien wel een andere slechterik dan kan je deze nep sigaren niet links late liggen. Een ruige gangsterhoed nog bij je outfit en iedereen zal jou als volwaardig gangster herkennen. We hebben verschillende soorten nep sigaren dus keuze genoeg voor iedereen. 

Nep sigaren voor verschillende feestjes

Natuurlijk zijn de nep sigaren niet alleen voor carnaval leuk bij een eventueel gangster outfit. Zo kun je natuurlijk ook iemand voor de gek houden door te doen alsof je een nep sigaar aan het roken bent. Het komt natuurlijk helemaal goed over wanneer je de nep sigaar pakt waarbij ook nog eens echte rook komt. We hebben natuurlijk ook nep sigaretten. Voor de dames hebben we als je als gangstervrouw wilt gaan ook een mooie sigarettenhouder. Maar als je een leuk nieuwjaarsfeestje houdt waarbij je met je vrienden een leuke foto wilt maken om je ouders flink te laten schrikken, dan is de nep sigaar ook een super tof item.