Op zoek naar een nep gouden ketting?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren41 ProductenPagina 1 van 2

Verschillende soorten nep gouden kettingen in ons assortiment. Dus ben jij op zoek naar een nep gouden ketting, dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben meerdere soorten zoals hierboven al vernoemd. Denk dan aan enkele kettingen en dubbele maar ook met verschillende soorten tekst. Denk dan aan de tekst Party, Maffia, Sexy en nog vele andere. Genoeg keuze voor iedereen dus!

 

Nep gouden ketting 

Wat past er nog allemaal bij de nep gouden ketting qua kleding en accessoires. Zo hebben we super veel verschillende kleuren zweetbandjes. Deze inmens populaire feestartikelen, worden veel verkocht in combinatie met de nep gouden ketting. Als je een fout trainingspak koopt kan deze ketting ook niet ontbreken. Leuke accessoires voor erbij zijn ook leuke opblaasbare radio of zelfs een new kids pruik! Deze bekende pruiken van de film New kids zijn ook een populair item. Ze hebben een lekker matje in de nek, we verkopen ze ook in meerdere kleuren. 

 

Leuke sets met nep gouden kettingen

We verkopen ook leuke sets bij ons op de website. Hierdoor ben je met een aankoop meteen klaar. Zo hebben we een set waarbij je een gouden bril ontvangt, armband en een ketting met een dollarteken. Echt ideaal als je dus niet verder wilt zoeken dan je neus lang is. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over bepaalde items bij ons op de website? Stel ze ons dan gerust. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kun je ons een mailtje sturen naar [email protected] Maar u kunt ons natuurlijk ook telefonische bereiken. We zijn op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30 bereikbaar. Tegenwoordig kunt u ons ook een whatsapp bericht sturen. Dus zit u lekker op de bank met u mobiel of tablet en bent u bij ons op de website stuur je vraag dan makkelijk via onze chat. Dus voor vragen over nep gouden kettingen of andere feestartikelen staan wij voor u klaar.