Stoere Formule 1 Max Verstappen pakken

Top categorieën Alles tonen
Filter
Pinata Raceauto
Sale

Pinata Raceauto

€19,35 €16,65

Race pakken en Formule 1 kleding

Een van e-Carnavalskleding's bestsellers carnavalscollectie is hetracepak. Afgelopen jaar is de belangstelling in Grand prix enorm toegenomen, maar vooral ook de vraag naar formule 1 kleding. Niet heel gek als je onze jonge Nederlander ziet vliegen over de baan. Racen was nog nooit zo populair als dit jaar, daar dachten ze bij e-Carnavalskleding ook over na.

Pitspoezenpakken en Champagne dames

Een racepak, piepende banden en een goed gevulde tank dat is dè gedachte om met de carnaval te schitteren. Dit jaar is de collectie uitgebreid en vind niet alleen een overall, maar ook getailleerd jumpsuits voor de echte pitspoes. Bekijk deze collectie snel, en wie weet steel jij morgen al de show met een pitspoezen pak of uniek formule 1 pak. Maak de ceremonie op het bordes compleet, zorgn voor de dames en een huldiging is er in een mum van tijd. e-Carnavalskleding.nl heeft tal van race accessoires.

Racepakken voor Formule 1 themafeestjes

Wie van de vriendengroep is het snelste? Bedenk verschillende proeven om de winnaar te vinden. Denk aan een bierestafette, racen met raceauto of champagne spuiten. Een leuk alternateif is de blinde race als opdracht. Sla met een blinddoek om een echte raceauto pinata, is de pinata stuk dan ben jij de winnaar. Als prijs mag jij het befaamde racepak aan van de beste formule 1 coureur en ga jij met de grote prijs van de lokale kroeg er vandoor. 

Kijk jij ook iedere grand prix maar altijd vanuit de bank in een pyjama? Denk er dan eens goed over na om de juiste supporterskleding te kopen zodat jij de race echt gaat beleven zoals op het circuit. Een racepak of een sexy pitspoezen pak helpt draagt zeker bij aan een betere race atmosfeer. Ruik het verbrande rubber, hoor de piepende banden tot op de slaapkamer en voel de adrenaline van de formule 1 coureurs. e-Carnavalskleding is er van overtuigd dat de beleving met 100% toeneemt wanneer je de race bekijkt in een racepak of andere formule 1 kleding.